Libnet.ro
UNICEF

07:30

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind statutul politistilor de penitenciare

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind statutul politistilor de penitenciare

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni dupa-amiaza, 22 iulie, urmatoarele decrete: Decret pentru promulgarea Legii privind statutul politistilor de penitenciare PL-x 72328. 2018); Decret pentru. continuă pe Antena3

Gabriela Firea: Eu l-as invinge pe presedintele Klaus Iohannis, daca as fi candidatul PSD-ALDE-PRO Romania la alegerile prezidentiale (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca ar reusi sa il invinga pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale, daca ar candidat din partea unei.

Klaus Iohannis, DECIZIE de ULTIM MOMENT in JUSTITIE: intoarcere in magistratura a unui fost vicepresedinte CSM. Seful statului A DAT UNDA VERDE

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, 19 iulie 2019, decretul privind numirea in functia de procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Oltenita a lui George Balan, fost vicepresedinte CSM.

Dancila, la Sibiu: Organizatia are o lupta foarte mare, stiind ca de aici este si domnul presedinte Klaus Iohannis si candidatul USR, Dan Barna

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, sambata seara, la Sibiu, ca organizatia judeteana are o lupta foarte mare la alegerile prezidentiale, stiind ca din acest judet provin atat presedintele Klaus Iohannis, care candideaza din nou, cat si candidatul USR, Dan Barna. Dancila sustine ca PSD trebuie sa plece in lupta pentru aceste alegeri cu multa incredere si, prin implicare, organizare, comunicare si proiectele pe care le are sa castige.

Surse: Cum a ajuns Bulgaria sa treaca de partea lui Kovesi in cursa pentru sefia Parchetului European. Rolul jucat de Klaus Iohannis si Ludovic Orban

Bulgaria a ajuns sa-si schimbe pozitia in privinta Laurei Codruta Kovesi si sa sustina candidatura acesteia la sefia Parchetului European, dupa negocierile purtate de presedintele Klaus Iohannis si de.

Viorica Dancila, despre propunerile de ministri: Sper ca luni sa am un raspuns de la Klaus Iohannis

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata ca spera sa aiba luni un raspuns de la presedintele Klaus Iohannis privind propunerile de noi ministri la MAI si MAE, precum si pentru functia de vicepremier pe.

USR ii strica vacanta lui Klaus Iohannis. Seful statului este acuzat de nepasare

Scandalul din sanatate ajunge pana la presedintele Klaus Iohannis. Va reamintim ca platforma informatica nu merge de 20 de zile. Premierul a cerut demisia sefului de la Casa Nationala de Asigurari de.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Aviatiei Romane: Transmitem recunostinta si admiratia noastra temerarilor zborului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, de Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene, un mesaj in care subliniaza admiratia tuturor fata de profesia de aviator si rolul important pe care.

Maria Grapini (PSD) il ataca pe Emmanuel Macron: Amestec in justitie? Presedintele Frantei il anuntase pe Klaus Iohannis ca o va sustine pe Kovesi la sefia Parchetului European

Europarlamentarul PSD Maria Grapini il ataca dur pe presedintele francez Emmanuel Macron, dupa ce acesta l-a anuntat pe Klaus Iohannis ca o va sustine pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef.

Ludovic Orban: Am convocat Consiliul National al PNL in 8 august. L-am invitat pe Klaus Iohannis sa participe. Cine se pregateste sa fie prim-vicepresedinte

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat luni, ca a convocat Consiliul National al PNL pentru data de 8 august, iar la aceasta l-a invitat si pe Klaus Iohannis. Cu acest prilej in partid se va da startul campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale, urmand sa inceapa strangerea de semnaturi, si se va alege un prim-vicepresedinte al formatiunii, care potrivit unor surse politice, ar urma sa fie Rares Bogdan.

Remanierea Guvernului Romaniei, blocata de Klaus Iohannis

Remanierea Guvernului Romaniei este blocata, din nou, de Klaus Iohannis. Presedintele Romaniei pastreaza tacerea, desi mai are doar trei zile sa comunice daca accepta sau nu propunerile de inlocuire a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )