Libnet.ro
UNICEF

12:15

Gabriela Firea: Nu mai e nicio scuza pentru Parlament sa continue desfasurarea lucrarilor in regim online

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: Nu mai e nicio scuza pentru Parlament sa continue desfasurarea lucrarilor in regim online

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat ca PSD cere redeschiderea Parlamentului, cu participarea fizica la lucrari a parlamentarilor. continuă pe Antena3

Gabriela Firea apara proiectul Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara: Datoriile Primariei Bucuresti aduc aproape de colaps activitatea asociatiei si pun in pericol deplasarea cetatenilor in zona metropolitana

Senatoarea PSD Gabriela Firea afirma, intr-un drept la replica remis HotNews. ro, ca datoriile Primariei Capitalei catre Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara aduc aproape de colaps activitatea sa si pun in pericol deplasarea cetatenilor in zona metropolitana, in conditiile in care firmele de transport care fac parte din ea, si nu doar STV societatea de transport a orasului Voluntari, n. r. ), nu mai au resurse pentru continuarea transportului public in zona Bucuresti-Ilfov pe care il sustin de luni de zile singure.

Gabriela Firea: Luni, convocam sedinta la Sectorul 1 pentru abrogarea hotararii prin care Clotilde Armand taie finantarea spitalelor din Bucuresti!

Prim-vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a anuntat, vineri, o suita de actiuni ale parlamentarilor si consilierilor locali si municipali ai acestei formatiuni, in vederea anularii efectelor hotararii adoptate recent de primaria condusa de Clotilde Armand.

PSD vrea ca Primaria Capitalei sa preia cele 4 spitale din Sectorul 1. Gabriela Firea: Vom merge inclusiv in justitie daca nu vom putea opri decizia aberanta a primarului Clotilde Armand si a consilierilor PNL, USR-PLUS si PMP (VIDEO)

Gabriela Firea, prim-vicepresedinta PSD, a anuntat ca social-democratii vor merge inclusiv in justitie daca nu vor putea opri decizia aberanta a primarului Clotilde Armand si a consilierilor locali ai.

Gabriela Firea afirma ca Primaria Sectorului 1 lasa in aer patru spitale

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a sustinut astazi ca hotararea Consiliului Local al Sectorului 1 referitoare la schimbarea patrimoniului a patru spitale este ilegala si lasa in aer patru spitale.

Clotilde Armand, reactie la atacul lansat de Gabriela Firea si Dan Tudorache

Clotilde Armand a reactionat, in urma cu putin timp, pe Facebook, cu un atac la adresa Gabrielei Firea si a lui Dan Tudorache. Primul n-a facut nimic in cei 4 ani de mandat iar al doilea s-a jucat cu diamantele pana l-au luat procurorii DNA la explicatii. Aici s-a ajuns, a scris primarul Sectorului 1.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )