Libnet.ro
UNICEF

08:30

Gabriela Firea, mesaj dupa investirea Guvernului Orban: Cine tradeaza va fi tradat

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, mesaj dupa investirea Guvernului Orban: Cine tradeaza va fi tradat

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, transmite un mesaj cu ocazia investirii Guvernului Orban. Firea vorbeste despre tradare, folosind un citat din Marin Preda. ZiuaDecontului CineRadeLaUrma. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, prima reactie dupa investirea guvernului Orban: Iohannis si-a impus locotenentii la Palatul Victoria

Viorica Dancila, premierul demis prin motiune de cenzura, a declarat luni seara, dupainvestirea guvernului propus de premierul desemnat Ludovic Orban, ca a vazut in Parlamentul.

Ciolos, dupa investirea Guvernului Orban: Dificultatea cu care s-a constituit fragila majoritate de azi arata ca solutia pentru o perspectiva clara oferita tarii raman anticipatele

Liderul Plus Dacian Ciolos a reactionat imediat dupa votul de investitura dat in Parlament Guvernului PNL, spunand ca doar daca acesta va guverna bine si cu succes pana la alegerile parlamentare Romania va castiga pe termen lung. El mai spune ca dificultatea cu care s-a constituit fragila majoritate de azi arata ca solutia pentru o perspectiva clara oferita tarii raman anticipatele.

Barna: Toti parlamentarii USR vor vota pentru investirea Guvernului Orban

Toti parlamentarii USR vor vota pentru investirea Guvernului Orban, a declarat liderul USR, Dan Barna, inaintea votului din Parlament pentru investirea Cabinetului PNL.

Serban Nicolae, apel catre pesedisti inaintea votului la investirea Guvernului Orban

Senatorul PSD Serban Nicolae face un apel catre colegii sai de partid sa nu voteze pentru investirea Guvernului Orban, spunand ca tradarea celor care ne-au incredintat reprezentarea lor si guvernarea tarii ramane cel mai abject stigmat pe fruntea oricui.

Plenul Parlamentului se reuneste astazi pentru investirea Guvernului Orban

Plenul Parlamentului se reuneste, luni, pentru votul de investire a Guvernului Orban. Executivul pro.

Imagini senzationale dupa investirea Guvernului. Gesturile facute de Ludovic Orban - VIDEO

Guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban a fost investit, luni, de plenul reunit al Parlamentului. Din totalul 465 de parlamentari, s-au inregistrat 240 voturi pentru. Imagini senzationale au.

VIDEO: Orban, dupa investirea Guvernului PNL: Romania are un guvern legitim, in ciuda unui boicot penibil si rusinos

Romania are un guvern legitim, in ciuda unui boicot penibil si rusinos din partea PSD si Pro Romania, a declarat premierul desemnat, Ludovic Orban, dupa votul de investitura acordat Guvernului PNL.

Scandal in Pro Romania asupra votului pentru investirea Guvernului Orban

Momente tensionate in Pro Romania, dupa ce Mihai Tudose a afirmat ca Guvernul Ludovic Orban trebuie .

A inceput votul privind investirea Guvernului Orban. UDMR il ameninta pe Orban cu motiunea de cenzura. S-a incheiat votul la Senat. incep sa voteze deputatii LIVE TEXT si VIDEO

Plenul reunit al Parlamentului se reuneste, luni, pentru votul de investitura a Guvernului propus de premierul desemnat Ludovic Orban. Conform Constitutiei si regulamentului sedintelor comune ale.

SONDAJ. Sunteti de acord cu investirea Guvernului Orban?

Presedintele PNL, premierul desemnat Ludovic Orban, a reiterat luni ca estimeaza ca 237 - 243 de parlamentari sa voteze pentru investirea Cabinetului sau si a acuzat un boicot din partea PSD si a Pro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )