Libnet.ro
UNICEF

10:15

Barna: Toti parlamentarii USR vor vota pentru investirea Guvernului Orban

Hotnews Hotnews,
 Barna: Toti parlamentarii USR vor vota pentru investirea Guvernului Orban

Toti parlamentarii USR vor vota pentru investirea Guvernului Orban, a declarat liderul USR, Dan Barna, inaintea votului din Parlament pentru investirea Cabinetului PNL. continuă pe Hotnews

Lista parlamentarilor Pro Romania si PSD care vor vota Cabinetul Orban- surse

Daniel Constantin, Sorin Cimpeanu, Mircea Banias, Georgian Pop, Emilia Meirosu si Damian Florea sunt parlamentarii Pro Romania care vor vota pentru investirea Cabinetului Orban, in cadrul sedintei plenului reunit de astazi, in ciuda amenintarilor cu excluderea lansate de liderul de partid, Victor Ponta.

Barna: Victor Ponta a incercat sa fie un jucator fara sa aiba nici carti, nici abilitate

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, luni, ca Victor Ponta a incercat sa fie un jucator fara sa aiba nici carti, nici abilitate, referindu-se astfel la faptul ca mai multi parlamentari Pro Romania au anuntat ca vor vota pentru investirea Cabinetului Orban.

UPDATE: Orban, inaintea votului de investire: Boicotul este o premiera, dar am incredere ca un numar cat mai mare de parlamentari PSD si Pro Romania vor vota guvernul

Premierul desemnat Ludovic Orban s-a declarat increzator ca un numar cat mai mare de parlamentari Pro Romania si PSD vor vota astazi pentru investirea Cabinetului sau, in ciuda boicotului fara precedent anuntat de cele doua grupuri parlamentare. Liderul PNL a mai spus ca mizeaza pe 237-243 de voturi.

Cine sunt cei sase deputati ProRomania care vor vota pro-Orban, in ciuda lui Ponta

In ciuda amenintarilor cu excluderea din partid, mai multi parlamentari ProRomania sunt prezenti astazi la votul de investire al Guvernului si vor vota in favoarea acestuia. Printre acestia se regasesc Sorin Cimpeanu si Daniel Constantin, acesta din urma afirmand inainte de sedinta plenului ca am votat pentru demiterea guvernului Dancila si sustinem instalarea noului guvern.

Deputatul Daniel Constantin anunta ca sase parlamentari PRO Romania vor vota Guvernul Orban

Deputatul Daniel Constantina declarat ca sase parlamentari PRO Romania vor vota Guvernul Orban. Anuntul acestuia vine dupa ce fostul premier Victor Ponta a declarat ca Mihai Tudose ar fi negociat cu PNL.

Daniel Constantin: 6-7, posibil 8 membri ProRomania vor vota guvernul Orban

Daniel Constantin, prim-vicepresedinte al partidului lui Victor Ponta, a anuntat luni ca 6-7, posibil 8 parlamentari din ProRomania vor vota guvernul Ludovic Orban.

Kelemen Hunor: I-as fi retras pe toti cei trei candidati pentru postul de ministru care au primit aviz negativ. Daca luni nu e cvorum, votul de investire a Cabinetului Orban se reprogrameaza

Parlamentarii UDMR vor fi prezenti la sedinta de luni a plenului reunit si vor vota pentru investirea Guvernului Orban, declara la RFI liderul Uniunii, Kelemen Hunor. El precizeaza ca ministrii respinsi de comisiile de specialitate ale Parlamentului ar fi trebuit inlocuiti de premierul desemnat, Ludovic Orban.

Plenul Parlamentului se reuneste astazi pentru investirea Guvernului Orban

Plenul Parlamentului se reuneste, luni, pentru votul de investire a Guvernului Orban. Executivul pro.

Parlamentul se intruneste pentru investirea Guvernului Orban. Ludovic Orban se prezinta in fata alesilor cu 15 ministri si un vicepremier

Plenul reunit al Parlamentului se reuneste, luni, pentru votul de investire a Guvernului propus de premierul desemnat Ludovic Orban. Sedinta incepe la ora 14,00. Conform programului, premierul desemnat Ludovic.

Parlamentul se intruneste pentru investirea Guvernului Orban

Plenul reunit al Parlamentului se reuneste, luni, pentru votul de investire a Guvernului propus de premierul desemnat Ludovic Orban.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )