Libnet.ro
UNICEF

09:15

Gabriela Firea, mesaj pentru PNL si USR: Cred ca era mai corect ca partidele din opozitie sa nu intineze protestul cetatenilor

Adevărul Adevărul,
Gabriela Firea, mesaj pentru PNL si USR: Cred ca era mai corect ca partidele din opozitie sa nu intineze protestul cetatenilor

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, in legatura cu protestul de duminica seara din Bucuresti, ca este pacat ca o actiune care a pornit ca fiind una civica sa fie pur si simplu confiscata de opozitia politica. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea ii intoarce spatele lui Dragnea:Pachetul de modificari fiscale ar fi o mare lovitura. Premierul va imbunatati acest proiect

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, luni, ca modificarile aduse Codului Fiscal ar reprezenta o lovitura foarte mare pentru toate comunitatile deoarece vor fi mai putini bani la buget pentru investitii. Este primul semnal ca Firea se dezice de Liviu Dragnea si trece in tabara premierului Mihai Tudose.

Gabriela Firea despre mofidicarile fiscale: O lovitura foarte mare pentru toate comunitatile

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, luni, ca modificarile aduse Codului Fiscal ar reprezenta o lovitura foarte mare pentru toate comunitatile deoarece vor fi mai putini bani la buget pentru investitii. Edilul a precizat ca premierul a invitat-o marti la o intalnire la Guvern.

Gabriela Firea: Este pacat ca o actiune civica a fost confiscata de opozitie

Primarul Bucurestiului, Gabriela Firea, considera ca este pacat ca opozitia foloseste protestele de strada pentru a acumula capital politic. Edilul Capitalei este de parere ca toate discutiile pe teme mai controversate sau mai sensibile care apar in societate trebuie sa fie dezbatute pe larg in Parlament, pentru ca acolo se afla tot alesii romanilor.

Gabriela Firea, reactie dupa protestele de duminica seara

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, in legatura cu protestul de duminica seara din Bucuresti, ca este pacat ca o actiune care a pornit ca fiind una civica sa fie.

Proteste in tara si in strainatate fata de proiectele de modificare a Legilor Justitiei. PNL, USR si Platforma lui Ciolos sustin miscarea

Mai multe proteste fata de proiectele de modificare a Legilor Justitiei sunt anuntate pe Facebook pentru duminica seara in Bucuresti si in alte orase din tara, dar si din strainatate. Partidele din opozitie PNL, USR, dar si Platforma Romania 100, coagulata in jurul fostului premieri Dacian Ciolos, au transmis ca se vor alatura protestelor.

Klaus Iohannis, mesaj pentru protestatari: Bine au facut ca si-au spus parerea (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit luni despre protestele de amploare care au avut loc duminica seara in Capitala si in marile orase ale tarii. Klaus Iohannis, mesaj pentru protestatari: Bi.

Gabriela Firea: Era mult mai corect ca partidele din opozitie sa nu intineze practic protestul cetatenilor

Cateva mii de oameni au iesit pe strazile din Bucuresti si din alte orase importante din tara pentru a protesta impotriva modificarilor pe care PSD-ALDE vrea sa le aduca legilor.

Gabriela Firea si Raed Arafat n-au mizat pe cine trebuia. Penelistul Florin Oancea (fost ALDE) a castigat alegerile la Primaria Deva, impotriva pesedistului Petru Marginean (fost PNL)

Candidatul PNL la Primaria Deva, Florin Oancea, a castigat alegerile locale partiale de duminica, invingandu-l la scor pe candidatul PSD, fost penelist, Petru Marginean, potrivit numaratorii paralele a liberalilor .

Gabriela Firea, mutare-surpriza in PSD. Ce i-a transmis premierului Tudose

Modificarile fiscale nu vor aduce lucruri bune, pentru ca vor fi bani mai putini la buget pentru investitii, sunt foarte multe proiecte in derulare si acestea trebuie finalizate, a declarat, luni,.

Gabriela Firea critica pachetul de masuri fiscale propus de Ministerul Finantelor. Ce spun primarii din Cluj, Oradea, Arad si Sectorul 3

Revolutia fiscala promisa premierul Mihai Tudose, prin scaderea impozitului pe venit de la 16% la 10%, starneste nemultumirea primarilor de municipii. Acestia spun ca masura va duce la scaderea cu pana la 30% a bugetelor de investitii, ceea ce ar fi catastrofal pentru respectivele orase. In cazul in care Guvernul nu renunta la aceasta masura, primarii cer masuri compensatorii cum ar fi cresterea cotei din impozitul pe venitul global care vine la primarii de la 41,75% la aproximativ 70%. Mihai Tudose promite masuri compensatorii, insa premierul nu a putut spune de unde vin banii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,5565 seconds )