Libnet.ro
UNICEF

07:00

Gabriela Firea si Raed Arafat n-au mizat pe cine trebuia. Penelistul Florin Oancea (fost ALDE) a castigat alegerile la Primaria Deva, impotriva pesedistului Petru Marginean (fost PNL)

România Liberă România Liberă,
Gabriela Firea si Raed Arafat n-au mizat pe cine trebuia. Penelistul Florin Oancea (fost ALDE) a castigat alegerile la Primaria Deva, impotriva pesedistului Petru Marginean (fost PNL)

Candidatul PNL la Primaria Deva, Florin Oancea, a castigat alegerile locale partiale de duminica, invingandu-l la scor pe candidatul PSD, fost penelist, Petru Marginean, potrivit numaratorii paralele a liberalilor . continuă pe România Liberă

Gabriela Firea ii intoarce spatele lui Dragnea:Pachetul de modificari fiscale ar fi o mare lovitura. Premierul va imbunatati acest proiect

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, luni, ca modificarile aduse Codului Fiscal ar reprezenta o lovitura foarte mare pentru toate comunitatile deoarece vor fi mai putini bani la buget pentru investitii. Este primul semnal ca Firea se dezice de Liviu Dragnea si trece in tabara premierului Mihai Tudose.

Gabriela Firea despre mofidicarile fiscale: O lovitura foarte mare pentru toate comunitatile

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, luni, ca modificarile aduse Codului Fiscal ar reprezenta o lovitura foarte mare pentru toate comunitatile deoarece vor fi mai putini bani la buget pentru investitii. Edilul a precizat ca premierul a invitat-o marti la o intalnire la Guvern.

Gabriela Firea, mesaj pentru PNL si USR: Cred ca era mai corect ca partidele din opozitie sa nu intineze protestul cetatenilor

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, in legatura cu protestul de duminica seara din Bucuresti, ca este pacat ca o actiune care a pornit ca fiind una civica sa fie pur si simplu confiscata de opozitia politica.

Gabriela Firea: Este pacat ca o actiune civica a fost confiscata de opozitie

Primarul Bucurestiului, Gabriela Firea, considera ca este pacat ca opozitia foloseste protestele de strada pentru a acumula capital politic. Edilul Capitalei este de parere ca toate discutiile pe teme mai controversate sau mai sensibile care apar in societate trebuie sa fie dezbatute pe larg in Parlament, pentru ca acolo se afla tot alesii romanilor.

Gabriela Firea, reactie dupa protestele de duminica seara

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, in legatura cu protestul de duminica seara din Bucuresti, ca este pacat ca o actiune care a pornit ca fiind una civica sa fie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2046 seconds )