Libnet.ro
UNICEF

00:07

Gabriela Firea, un nou anunt privind lucrarile de la Pasajul Doamna Ghica

România Liberă România Liberă,
Gabriela Firea, un nou anunt privind lucrarile de la Pasajul Doamna Ghica

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a facut un nou anunt in privinta progreselor inregist. continuă pe România Liberă

Traian Basescu a jignit-o pe Gabriela Firea. Ce a putut sa spuna fostul presedinte

Romania este in criza! Si asta se vede, atat in numarul masiv de noi infectari, in haosul aturoitatilor si imposibilitatea lor de a gestiona situatia, dar si prin lipsa infrastructurii in sistemul medical romanesc, care este in pragul colapsului. Traian Basescu cuvinte grele la adresa Primarului General al Capitalei Noua criza epidemiologica, mai nou a .

Cand intra Bucurestiul in carantina, de fapt. Scenariul care o sperie pe Gabriela Firea

Gabriela Firea este sceriata de un scenariu care nu-i va bucura pe cei mai multi. Situatia se inrautateste, iar oficialii cauta variante care sa vina sa domine traiectoria dramatica de care avem parte deja de saptamani bune. Gabriela Firea, despre intrarea Bucurestiului in carantina Primarul General al Capitalei s-a aratat extrem de ingrijorat de posibila .

Ce spune Gabriela Firea despre lipsa apei calde din Capitala

Marti, intr-o conferinta, Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a declarat pentru presa, ce parere are despre faptul ca lipseste apa calda in mai multe sectoare din Bucuresti, insinuand ca nu este vina este pentru aceasta situatie neplacuta. Lipsa apei calde in Capitala parerea Gabrielei Firea in mai multe sectoare din Bucuresti, lipseste apa .

GABRIELA FIREA: Depuneri record de solicitari pentru voucherul Materna in iunie si iulie

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat ca in lunile iunie si iulie au fost depuse cele mai multe solicitari pentru voucherul Materna de la debutul programului - aproape 2. 500 de dosare in fiecare luna de vara.

GABRIELA FIREA: Depuneri record de solicitari pentru voucherul Materna in iunie si iulie

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat ca in lunile iunie si iulie au fost depuse cele mai multe solicitari pentru voucherul Materna de la debutul programului - aproape 2. 500 de dosare in fiecare luna de vara.

Ce avere are, de fapt, Gabriela Firea. Doar bijuteriile si tablourile valoreaza sute de mii de euro

Gabriela Firea, fost jurnalist al grupului Intact, detinut de omul de afaceri Dan Voiculescu, si actualul edil al Capitalei, duce o viata linistita, fara a purta grija banilor. Aceasta a castigat primul mandat de primar in vara anului 2016, candidand pe listele PSD. Ce avere a adunat in acesti patru ani, aflati in paragrafele urmatoare.

GABRIELA FIREA: Vom avea voturi astfel incat motiunea sa treaca, indiferent de suportul lui Victor Ponta

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, sustine ca motiunea de cenzura pe care PSD o va introduce la finalul luni august va fi votata indiferent de suportul lui Victor Ponta, ea neexcluzand o colaborare pe termen lung intre partidul acestuia, Pro Romania si PNL.

Gabriela Firea, despre alianta dintre Ponta si Negoita: O alianta a raului, doresc sa omoare candidatul Firea

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a declarat duminica seara, la Antena 3, ca Alianta Pro Bucuresti 2020, anuntata de Victor Ponta si Robert Negoita, este una a raului si ca face jocul PNL si USR.

GABRIELA FIREA: Liberalii sa lamureasca situatia membrilor care doresc sa intre in CGMB si apoi sa faca plangeri penale neintemeiate

Primarul General, Gabriela Firea, sustine ca situatia reclamata de PNL Bucuresti cu privire la consilierii municipali este generata chiar de liberali si ca plangerea penala anuntata de Violeta Alexandru este ridicola.

De ce a dat-o in judecata Violeta Alexandru pe Gabriela Firea. A facut conferinta de presa ca sa anunte

Primarul General al Capitalei se pare ca va avea un noirazboi cu reprezentatii PNL in Consiliul General al Primariei Capitalei, asta daca ne luam dupa comunicatul oficial al liderululi filialei liberale Bucuresti, Violeta Alexandru. Violeta Alexandru a dat-o in judecata pe Gabriela Firea intr-un comunicat dat astazi publicitatii, liderul liberalilor bucuresteni, Violeta Alexandru, a anuntat .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )