Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu a jignit-o pe Gabriela Firea. Ce a putut sa spuna fostul presedinte

Playtech Playtech,
Traian Basescu a jignit-o pe Gabriela Firea. Ce a putut sa spuna fostul presedinte

Romania este in criza! Si asta se vede, atat in numarul masiv de noi infectari, in haosul aturoitatilor si imposibilitatea lor de a gestiona situatia, dar si prin lipsa infrastructurii in sistemul medical romanesc, care este in pragul colapsului. Traian Basescu cuvinte grele la adresa Primarului General al Capitalei Noua criza epidemiologica, mai nou a . continuă pe Playtech

Traian Basescu: Pandemia este scapata de sub control

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, simte ca autoritatile sunt depasite de situatie si nu.

Traian Basescu, anunt uluitor despre starea de urgenta: N-as fi ridicat-o mai devreme de 15 iunie. Semnalul de alarma lansat de fostul presedinte

In pofida tuturor recomandarilor, continuam sa batem record dupa record. Peste 1. 000 de cazuri noi de COVID-19 intr-o singura zi. Alerta maxima se intampla la aproape trei saptamani de cand Curtea Constitutionala a hotarat ca oamenii nu sunt obligati sa stea internati doar in baza unui ordin de ministru. De atunci, mii de pacienti Covid .

Anunt surpriza al lui Traian Basescu despre candidatura la Primaria Capitalei. Ce spune despre confruntarea cu Victor Ponta

Traian Basescu este dornic de o confruntare politica, indiferent cu cine ar fi ea. Astfel, fostul presedinte, actual eurodeputat, ia in serios o candidatura la Primaria Capitalei. Traian Basescu spune ca PMP trebuie sa isi apere sansele daca partidele din opozitie nu ajung la o formula comuna pentru posturile de consilier. in acest context, spune .

Gabriela Firea vrea sa castige un nou mandat cu sloganul FIREA Oamenilor: Ma aliez doar cu oamenii

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si-a lansat sloganul de campanie pentru un nou mandat sub forma unui acronim al numelui sau: Forta, Iubire, Realitate, Eficienta, Adevar Oamenilor - FIREA Oamenilor. Gabriela Firea sustine ca in aceasta perioada, cand se fac si se desfac aliante politice electorale, ea se aliaza doar cu oamenii: Partenerii mei sunt bucurestenii, nu politicienii de conjunctura.

Traian Basescu il acuza pe Klaus Iohannis ca a ridicat starea de urgenta cu rezultate falsificate

Fostul presedinte Traian Basescu il acuza pe Klaus Iohannis ca a a ridicat starea de urgenta, cu rezultate falsificate datorita numarului mic de testari. Basescu sustine ca pandemia a fost scapata de sub control in Romania si critica starea de alerta, pe care o considera o anomalie legislativa.

GABRIELA FIREA: in Bucuresti sunt 45 de spitale de stat, doar cinci in lupta Covid

Primarul general, Gabriela Firea, afirma, vineri seara, ca in Bucuresti sunt 45 de spitale de stat, doar cinci dintre ele fiind implicate in lupta Covid. Cinicii din Guvern trimit pacienti in alte orase, afirma Firea, sustinand ca asta se intampla pentru a crea panica.

Traian Basescu: De multe ori, prejudiciile anuntate de DNA au fost pur si simplu exagerate (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca procentul mare de necolectare a TVA inregistrat de Romania trebuie interpretat si in cheia faptului ca, sustine el, de multe ori, prejudiciile anuntate de.

Gabriela Firea isi prezinta sloganul electoral in plina dizolvare a stangii din Capitala: Firea Oamenilor

Primarul General al Capitalei Gabriela Firea si-a prezentat joi sloganul electoral in curs pentru alegerile locale din septembrie. Aceasta motiveaza ca de 30 de ani sunt aproape de oameni, ca le-a aparat interesele din presa, in Senat si apoi la Primaria Bucurestiului, asa ca partenerii mei sunt bucurestenii, nu politicienii de confunctura. ) Sa fim impreuna Alianta: Firea pentru Oameni! Firea Oamenilor, se arata in mesajul acesteia.

GABRIELA FIREA: Liberalii sa lamureasca situatia membrilor care doresc sa intre in CGMB si apoi sa faca plangeri penale neintemeiate

Primarul General, Gabriela Firea, sustine ca situatia reclamata de PNL Bucuresti cu privire la consilierii municipali este generata chiar de liberali si ca plangerea penala anuntata de Violeta Alexandru este ridicola.

De ce a dat-o in judecata Violeta Alexandru pe Gabriela Firea. A facut conferinta de presa ca sa anunte

Primarul General al Capitalei se pare ca va avea un noirazboi cu reprezentatii PNL in Consiliul General al Primariei Capitalei, asta daca ne luam dupa comunicatul oficial al liderululi filialei liberale Bucuresti, Violeta Alexandru. Violeta Alexandru a dat-o in judecata pe Gabriela Firea intr-un comunicat dat astazi publicitatii, liderul liberalilor bucuresteni, Violeta Alexandru, a anuntat .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )