Libnet.ro
UNICEF

11:15

Gabriela Firea, nou atac la adresa Guvernului: Copii, salariati, pensionari, oameni de afaceri, studenti, elevi nimeni n-a scapat netepuit de PNL

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, nou atac la adresa Guvernului: Copii, salariati, pensionari, oameni de afaceri, studenti, elevi nimeni n-a scapat netepuit de PNL

Senatorul PSD, Gabriela Firea, a lansat un nou atac si critica deciziile Guvernului Citu. Actuala putere NU STIE si NU e in stare sa guverneze DELOC in beneficiul oamenilor. Ticalosia PNL este strigatoare la cer!, a scris fostul primar al Capitalei pe pagina de Facebook. continuă pe Antena3

Traian Basescu, un nou atac violent la adresa lui Vlad Voiculescu. Fostul presedinte nu l-a iertat

Fostul Presedinte Traian Basescu a devenit, in ultima vreme, o voce puternica impotriva USR si AUR. Nu de mult critica liderii aliantei AUR. Acum a venit momentul si celor de la USR. Cel criticat, in special, a fost ministrul Vlad Voiculescu. Traian Basescu, critica dura la adresa lui Vlad Voiculescu Din ce in ce mai .

Gabriela Firea: Nu mai e nicio scuza pentru Parlament sa continue desfasurarea lucrarilor in regim online

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat ca PSD cere redeschiderea Parlamentului, cu participarea fizica la lucrari a parlamentarilor.

PSD vrea ca Primaria Capitalei sa preia cele 4 spitale din Sectorul 1. Gabriela Firea: Vom merge inclusiv in justitie daca nu vom putea opri decizia aberanta a primarului Clotilde Armand si a consilierilor PNL, USR-PLUS si PMP (VIDEO)

Gabriela Firea, prim-vicepresedinta PSD, a anuntat ca social-democratii vor merge inclusiv in justitie daca nu vor putea opri decizia aberanta a primarului Clotilde Armand si a consilierilor locali ai.

Gabriela Firea apara proiectul Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara: Datoriile Primariei Bucuresti aduc aproape de colaps activitatea asociatiei si pun in pericol deplasarea cetatenilor in zona metropolitana

Senatoarea PSD Gabriela Firea afirma, intr-un drept la replica remis HotNews. ro, ca datoriile Primariei Capitalei catre Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara aduc aproape de colaps activitatea sa si pun in pericol deplasarea cetatenilor in zona metropolitana, in conditiile in care firmele de transport care fac parte din ea, si nu doar STV societatea de transport a orasului Voluntari, n. r. ), nu mai au resurse pentru continuarea transportului public in zona Bucuresti-Ilfov pe care il sustin de luni de zile singure.

Anamaria Prodan, nou atac dur la Gigi Becali. Ce implicare are Laurentiu Reghecampf

Anamaria Prodan a facut un nou atac dur la Gigi Becali. Ce implicare are Laurentiu Reghecampf. De data aceasta a fost implicat si fostul antrenor al FCSB. Anamaria Prodan il preaslaveste pe Laurentiu Reghecampf. Este soarele meu si al familiei noastre, un om minunat, de un bun simt Anamaria Prodan l-a atacat din nou dur .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )