Libnet.ro
UNICEF

16:00

Gabriela Firea, un nou atac la Guvern: Nu a cerut fonduri europene pentru Centura Capitalei

Adevărul Adevărul,
Gabriela Firea, un nou atac la Guvern: Nu a cerut fonduri europene pentru Centura Capitalei

Primarul Capitalei Gabriela Firea a lansat un nou atac la adresa Guvernului, joi, spunand ca este o marota ca se pierd fondurile europene pentru Centura Capitalei daca aceasta este transferata Primariei, deoarece Guvernul nici macar nu a cerut pana la acest moment fonduri de la UE pentru acest obiectiv de investitii. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea, un nou atac la Guvern: Nu a cerut nici pana in acest moment fonduri europene pentru Centura Capitalei

Primarul Capitalei Gabriela Firea a lansat un nou atac la adresa Guvernului, joi, spunand ca este o marota ca se pierd fondurile europene pentru Centura Capitalei daca aceasta este transferata Primariei, deoarece Guvernul nici macar nu a cerut pana la acest moment fonduri de la UE pentru acest obiectiv de investitii.

Gabriela Firea, nou atac la adresa Guvernului: in 27 de ani, nu a finalizat nici macar jumatate din Centura Bucurestiului. Cati ani ne mai trebuie pentru a o extinde la patru benzi? (VIDEO)

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a lanat joi un nou atac la adresa Guvernului. in cadrul sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti, Firea a vorbit despre extinderea Centurii Ocolitoare a Mu.

Gabriela Firea, un nou atac la Dragnea: Am informatii certe ca ma spioneaza. A pus oameni sa-mi supravegheze casa. Oare sunt tot oameni de la Carmen Dan?

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, va lansa noi critici la adresa lui Liviu Dragnea, in aceasta seara, la Antena 3, de la ora 21.

Gabriela Firea, un nou atac la Liviu Dragnea. De unde a pornit totul

Primarul general, Gabriela Firea, spune ca, desi l-a asigurat ca nu este asa, Liviu Dragnea are impresia ca edilul are propria agenda politica. Explicatia initiala a colegilor mei, pentru ca domnul.

Firea, un nou atac la Dragnea: Am informatii certe ca ma spioneaza. A pus oameni sa-mi supravegheze casa

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, l-a acuzat pe liderul PSD Liviu Dragnea ca o spioneaza, atat la serviciu, cat si acasa. Or fi tot oameni de la Carmen Dan?, se intreaba Firea. Cat despre ordonanta de amnistie si gratiere, despre care se vehiculeaza ca ar fi pregatita la Guvern, Firea spune ca o sustine, dar cu conditia sa fie legala si dezbatuta anterior in conducerea PSD.

Gabriela Firea, atac la Executiv: Guvernul nu a facut cerere pentru obtinerea de fonduri europene pentru Centura Bucurestiului

Gabriela Firea face noi declaratii noi de ultim moment.

Firea: Daca se transfera Centura Capitalei la PMB se pierd fonduri europene

Primarul Capitalei Gabriela Firea acuza Guvernul ca a mintit in legatura cu Centura Capitalei, declarand ca, desi i s-a spus ca s-ar pierde fonduri europene daca acest obiectiv va fi transferat de la CNAIR la municipalitate, Guvernul nici macar nu a facut cerere pentru obtinerea acestor fonduri. Firea a mai adaugat ca aceasta cerere nici nu poate fi facuta prea curand, pentru ca Centura nu are nici cadastru, nici intabulare, conform News. ro.

Ora 21.00. Gabriela Firea pregateste un nou atac la Dragnea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, va lansa noi critici la adresa lui Liviu Dragnea, in aceasta seara, la Antena 3, de la ora 21.

Gabriela Firea, atac la Dragnea: Eu ma luptam cu Basescu atunci cand altii taiau porcii cu statul paralel

Gabriela Firea a dat de intelesca Liviu Dragnea este un ipocrit, caci pozeaza in luptator contra statului paralel, cand pana de curand taia porci cu acesta. Acuzatii similare au fost aduse de .

Gabriela Firea, atac dur la guvernul PSD: De un an si jumatate lucrurile treneaza. Mesaj pentru Liviu Dragnea

Vicepresedintele social-democrat Gabriela Firea, primar general al Capitalei, a precizat marti ca ramane membru al PSD, spunand ca nu se alatura adversarilor partidului, asa cum a sustinut in urma cu o zi li.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )