Libnet.ro
UNICEF

07:00

Gabriela Firea va participa la dezbaterea cu Nicusor Dan daca acesta isi face testul antidrog

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea va participa la dezbaterea cu Nicusor Dan daca acesta isi face testul antidrog

Gabriela Firea a scris intr-un mesaj publicat pe Facebook ca participa cu toata dragostea la toate dezbaterile propuse de contracandidati dar doar daca acestia accepta si prezinta doua teste. continuă pe Antena3

Gabriela Firea: Prietenul lui Nicusor Dan a blocat Podul Ciurel. Miza lor este sa blocheze Capitala

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit la Subiectiv despre Podul Ciurel. Aceasta sustie faptul ca prietenul lui Nicusor Dan a blocat proiectul Podul Ciureal timp de 14 ani, din cauza unei case.

Gabriela Firea anunta ca va participa la dezbaterea cu Nicusor Dan: Vedem daca va veni dumnealui, probabil va inventa ca are COVID

Gabriela Firea a anuntat, joi, 17 septembrie, ca va participa la dezbaterea de saptamana viitoare cu Nicusor Dan, pe care vrea sa-l intrebe ce lista de consilieri generali va vota, fiind un candidat independent, sustinut de PNL si USR PLUS. Firea crede, insa, ca Nicusor Dan nu se va prezenta la dezbatere si probabil va inventa ca are COVID.

Firea, intrebare pentru Nicusor Dan: Ce foloase a primit pentru a-l ajuta pe interlopul Mitrache, zis Caine

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, il intreaba public pe contracandidatul ei, Nicusor Dan, ce foloase a primit din partea interlopului Marius Mitrache, zis Caine pentru a-l ajuta sa nu-i fie demolat restaurantul construit ilegal in parcul Oraselul Copiilor, din Sectorul 4 al Capitalei.

FIREA, DESPRE DEZBATEREA CU NICUSOR DAN: Vedem daca va veni dumnealui, probabil va inventa ca are COVID

Primarul capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca va participa la dezbaterea de saptamana viitoare cu contracandidatul ei Nicusor Dan. Firea a mai spus ca vrea sa-l intrebe ce lista de consilieri generali va vota, el fiind un candidat independent, sustinut de PNL dar si de USR-PLUS, conform news. ro.

Alegeri Locale 2020. Gabriela Firea l-a jignit pe Nicusor Dan. Aluzii grave ale primarului Capitalei

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea, primarul General al Capitalei sustine ca va participa la dezbateri cu contracandidatii sai de la Primaria Capitalei daca acestia prezinta public testele covid si antidrog la zi. Alegeri Locale 2020. Gabriela Firea l-a jignit pe Nicusor Dan Cu toata dragostea particip la toate dezbaterile daca onor contracandidatii mei prezinta public .

Nicusor Dan: Pentru nehotarati cred ca este foarte important ca dezbaterea dintre candidatii la Primarie sa aiba loc. Refuzul unei dezbateri inseamna fuga de raspundere din fata bucurestenilor (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei sustinut de PNL si USR-PLUS a anuntat ca o asteapta pe contracandidata sa, Gabriela Firea, la doua dezbateri electorale, una dintre ele la invitatia B1 TV, in.

MIHAIL NEAMTU: Ma ofer sa construiesc o carciuma fara avize daca Nicusor Dan participa la dezbaterea cu Traian Basescu

Mihail Neamtu, candidat la Primaria Sectorului 3 din partea PMP, ii reproseaza parlamentarului Nicusor Dan, sustinut de alianta USR PLUS si PNL la Primaria Capitalei, ca nu a gasit ragazul unor negocieri strategice cu Miscarea Populara si nici oportunitatea unei dezbateri despre viitorul Bucurestiului cu Traian Basescu, in schimb, a avut disponibilitate sa salveze carciuma lui Mihai Mitrache, un afacerist obscur.

Nicusor Dan adauga alte nume pe harta cumetriilor de la Primaria Capitalei Gabriela Firea: Ne vedem la Tribunal

Nicusor Dan a completat harta cumetriilor de la Primaria Capitalei cu alte persoane despre care sustine ca au fost angajate gratie legaturilor pe care le au Gabriela Firea si sotul acesteia, Florentin Pandele, primar la Voluntari. in replica, Gabriela Firea spune ca dezvaluirile lui Nicusor Dan reprezinta o campanie bazata pe fake news.

Se inaugureaza Podul Ciurel. Gabriela Firea da vina pe Nicusor Dan pentru ca nu a fost deschis mai repede

Circulatia pe Podul Ciurel se redeschide! Primarul General al Capitalei arunca toata vina in curtea lui Nicusor Dan pentru intarzierile aferente. Ce anunt a facut Gabriela Firea pe retelele de socializare? Podul Ciurel, terminat! Proiectul a fost semnat in 2007 Pasajul Ciurel e gata! Dupa asteptari indelungi, bucurestenii se pot bucura acum de circulatia pe .

Sondaj Alegeri Locale 2020 Bucuresti. Ce s-a intamplat cu diferenta dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea

Un sondaj privind Alegerile Locale 2020 din Bucuresti schimba tot ce se stia pana acum despre viitorul primar al Capitalei. Diferenta dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea este una extrem de mica. Sondaj Alegeri Locale 2020 Bucuresti: Cine va fi urmatorul primar? Un sondaj privind Alegerile Locale 2020 din Bucuresti realizat de cei de la .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )