Libnet.ro
UNICEF

21:00

Nicusor Dan: Pentru nehotarati cred ca este foarte important ca dezbaterea dintre candidatii la Primarie sa aiba loc. Refuzul unei dezbateri inseamna fuga de raspundere din fata bucurestenilor (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan: Pentru nehotarati cred ca este foarte important ca dezbaterea dintre candidatii la Primarie sa aiba loc. Refuzul unei dezbateri inseamna fuga de raspundere din fata bucurestenilor (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei sustinut de PNL si USR-PLUS a anuntat ca o asteapta pe contracandidata sa, Gabriela Firea, la doua dezbateri electorale, una dintre ele la invitatia B1 TV, in. continuă pe B1

Se inaugureaza Podul Ciurel. Gabriela Firea da vina pe Nicusor Dan pentru ca nu a fost deschis mai repede

Circulatia pe Podul Ciurel se redeschide! Primarul General al Capitalei arunca toata vina in curtea lui Nicusor Dan pentru intarzierile aferente. Ce anunt a facut Gabriela Firea pe retelele de socializare? Podul Ciurel, terminat! Proiectul a fost semnat in 2007 Pasajul Ciurel e gata! Dupa asteptari indelungi, bucurestenii se pot bucura acum de circulatia pe .

Subiectele zilei: Basescu, despre Nicusor Dan: Pentru o astfel de inregistrare, nepotul meu a facut trei ani de inchisoare; Mircea Radu recunoaste ca a incasat dublu de la TVR fata de cat a scris in declaratia de avere; Cazul Navalnii: Mereu dupa acelasi

Lectia bulgara. Cum a construit Sofia o linie de metrou in doar patru ani, in timp ce Romania a avut nevoie de noua ani. Bulgaria a inaugurat in data de 26 august o noua linie de metrou. Decizie revoltatoare a justitiei din Romania. Unul dintre cei mai feroce interlopi din Mafia rusa, achitat. Initial, fusese condamnat la 14 ani si 8 luni de inchisoare.

FIREA: Am depus plangere penala impotriva lui Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirma ca acel consilier despre care Nicusor Dan a spus ca ar fi avut beneficii din cumpararea Parcului Verdi este membru in Guvernul PNL si nu mai lucra in Primarie la momentul achizitiei parcului, in urma cu doi ani. Am depus plangere penala impotriva lui Nicusor Dan pentru diseminarea de informatii false si calomnioase, anunta Firea, mentionand ca solicita daune morale de 100. 000 de euro, conform news. ro.

Sondaj Alegeri Locale 2020 Bucuresti. Ce s-a intamplat cu diferenta dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea

Un sondaj privind Alegerile Locale 2020 din Bucuresti schimba tot ce se stia pana acum despre viitorul primar al Capitalei. Diferenta dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea este una extrem de mica. Sondaj Alegeri Locale 2020 Bucuresti: Cine va fi urmatorul primar? Un sondaj privind Alegerile Locale 2020 din Bucuresti realizat de cei de la .

Gabriela Firea vrea 100.000 euro de la Nicusor Dan

Gabriela Firea a anuntat ca a depus plangere penala impotriva lui Nicusor Dan pentru diseminarea de .

Sondaj. Nicusor Dan, avans infim in fata Gabrielei Firea. Traian Basescu, sub 10%. Foarte multi nehotarati

Nicusor Dan, candidatul dreptei la Primaria Capitalei, are un avans de doar 2,5 procente in fata primarului in functie Gabriela Firea, arata un sondaj Novel Research, cu o marja de eroare de 3,7%. Traian Basescu este cotat la 9%, in timp ce procentul nehotaratilor e de 18,5%. Sondajul a fost realizat in perioada 16-17 septembrie, deci a acoprit si scandalul in care au fost implicati Nicusor Dan si Caine.

Nicusor Dan: Primaria Capitalei este condusa pe baza de cumetrii. Este modelul de management, implementat dupa ce a fost testat la Primaria Voluntari Ce lista a prezentat contracandidatul Gabrielei Firea

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru functia de primar general al Capitalei, a sustinutr, miercuri, o conferinta de presa in cadrul careia a prezentat o lista de persoane apropiate de.

Nicusor Dan face plangere penala impotriva parlamentarilor PSD care l-au reclamat la DNA: Cine face plangere penala stiind ca minte este un infractor

Candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, miercuri, ca va face plangere penala pentru denunt calomnios impotriva parlamentarilor PSD care au depus denunt la DNA. in tara asta cine face plangere penala stiind ca minte este un infractor, a afirmat Nicusor Dan.

Nicusor Dan: Este o campanie de minciuna si manipulare. Nu exista niciun om in echipa noastra care sa aiba coronavirus. Este o inconstienta sa minti pe un astfel de subiect (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat la pentru functia de primar al Capitalei, cu sustinerea PNL si USR-PLUS, a acuzat sambata, in cadrul unei conferinte de presa, ca principala sa contracnadidata, Gabriela Firea, face o.

Cine e PSD-istul care l-a inregistrat pe Nicusor Dan. Cum i-a crescut averea subit, in ultimii 3 ani

In urma cu doua zile a fost facuta publica o inregistrare a lui Nicusor Dan. Cine este PSD-istul care l-a inregistrat pe candidatul la Primaria Capitalei. in 2017 acesta avea in declaratia de avere o garsoniera, iar in 2020 si-a amintit de doua terenuri. Cum i-a crescut averea omului PSD care l-a inregistrat pe Nicusor .

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )