Libnet.ro
UNICEF

18:45

Gabriela FIREA premiaza cele mai iMPODOBITE BALCOANE

B1 B1,
Gabriela FIREA premiaza cele mai iMPODOBITE BALCOANE

Dupa ce a impodobit Bucurestiul de Paste, primarul Capitalei propune acordarea de premii pentru cele mai frumoase ferestre, balcoane, curti si fatade de cladiri din Bucuresti, iar ca stimulent pentru. continuă pe B1

Gabriela Firea vrea sa incurajeze cetatenii sa participe la infrumusetarea Bucurestiului. Va fi lansat un concurs pentru cea mai frumoasa fatada, cea mai frumoasa curte, cel mai frumos balcon si cea mai frumoasa fereastra

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, doreste sa incurajeze asociatiile de proprietari si cetatenii sa participe efortul de ecologizare si infrumusetare a Bucurestiului. Astfel, municipalitatea ar putea acorda premii pentru cele mai frumoase ferestre, balcoane, curti si fatade de cladiri din Bucuresti.

USR a declansat procedura de anulare in instanta a celor 10 firme infiintate de Gabriela Firea

USR anunta ca a demarat marti procedurile de anulare in instanta a societatilor comerciale infiintate ilegal de primarul Gabriela Firea si consilierii PSD+ ALDE, in sedinta de consiliu din 29 martie.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea: Propun sa oferim Ambasadei Italiei un teren, la schimb, cu suprafata de 3.000 de metri patrati din Parcul Nicolae Iorga

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, propune ca Ambasada Italiei sa primeasca o suprafata de teren de aproximativ 3. 000 de metri patrati, in schimbul terenului din Parcul Nicolae Iorga care apartine, in prezent, institutiei si care a fost scos la vanzare de misiunea diplomatica.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti va discuta marti propunerea primarului general Gabriela Firea de a infiinta inca zece companii municipale

Consiliul General al Municipiului Bucuresti va discuta marti propunerea primarului general Gabriela Firea de a infiinta inca zece companii municipale pe actiuni. Printre acestea se numara: Compania Municipala Tehnologia Informatiei Bucuresti SA, Compania Municipala Sport Pentru Toti Bucuresti SA, Compania Municipala Managementul Transportului Bucuresti SA, Compania Municipala Publicitate si Afisaj Bucuresti SA etc.

Gabriela Firea vrea sa amplaseze in centrul Capitalei o statuie a fostului presedinte american Ronald Reagan

Primarul Gabriela Firea vrea sa amplaseze intr-o zona din centrul Capitalei o statuie a lui Ronald Reagan, spunand ca a ales acest proiect pentru ca fostul presedinte american reprezinta un simbol al democratiei, al luptei impotriva comunismului si al respectarii drepturilor omului.

in perioada Pastelui, CFR Calatori suplimenteaza cu peste 8.000 de locuri trenurile catre cele mai solicitate destinatii

CFR Calatori va suplimenta, in minivacanta de Paste, trenurile catre cele mai solicitate destinatii, cu peste 8. 000 de locuri. Totodata, calatorilor li se recomanda achizitionarea din timp a biletelor, intrucat aproape toate agentiile de voiaj vor fi inchise in perioada 15-17 aprilie.

Una dintre cele mai CUNOSCUTE sotii de fotbalisti si-a folosit decolteul pentru a negocia cu un taximetrist (FOTO)

Una dintre cele mai cunoscute sotii de fotbalisti a fost surprinsa in timp ce negocia cu un taximetrist tariful pentru a ajunge acasa. Este vorba de Leta Ilie, fosta sotie a lui Sabin Ilie. Aceasta a fost.

A fost descoperita una dintre cele mai vechi asezari din America de Nord

Un sat antic, considerat a fi una dintre cele mai vechi asezari din America de Nord, a fost descoperit in timpul unei excavari. Excavarile au avut loc pe o insula dinColumbia Britanica, o regiune din vestul Canadei. Satul pare sa aiba o vechime de aproximativ 14. 000 de ani, si a fost intr-o zona stancoasa de [].

Cele mai bune jocuri din 2017 conform Bafta Games Awards

Desi s-a incheiat sezonul decernarilor de premii din industria cinematografica, Bafta Games Awards tocmai a stabilit cele mai bune jocuri din 2017. in fiecare saptamana se lanseaza noi jocuri video. La ora actuala, exista atat de multe platforme si dezvoltatori, incat a devenit aproape imposibil sa stabilesti care sunt cele mai bune jocuri din 2017.

Urari de Florii 2017. Cele mai calde Urari de Florii 2017

Urari de Florii 2017. Cu o saptamana inainte de Paste e timpul pentru cele mai frumoase Urari de Florii 2017. Alege un mesaj plin de caldura si indrepta gandurile tale calde spre cei.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )