Libnet.ro
UNICEF

21:45

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea: Propun sa oferim Ambasadei Italiei un teren, la schimb, cu suprafata de 3.000 de metri patrati din Parcul Nicolae Iorga

România Liberă România Liberă,
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea: Propun sa oferim Ambasadei Italiei un teren, la schimb, cu suprafata de 3.000 de metri patrati din Parcul Nicolae Iorga

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, propune ca Ambasada Italiei sa primeasca o suprafata de teren de aproximativ 3. 000 de metri patrati, in schimbul terenului din Parcul Nicolae Iorga care apartine, in prezent, institutiei si care a fost scos la vanzare de misiunea diplomatica. continuă pe România Liberă

Vom propune ambasadei Italiei un schimb de terenuri pentru salvarea parcului Nicolae Iorga

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat astazi ca Municipalitatea va propune ambasadei Italiei un schimb de terenuri pentru parcul Nicolae Iorga care apartine, in prezent, ambasadei si care a fost scos ieri la vanzare de misiunea diplomatica, pentru suma de 5,52 milioane de euro.

Gabriela Firea vrea sa incurajeze cetatenii sa participe la infrumusetarea Bucurestiului. Va fi lansat un concurs pentru cea mai frumoasa fatada, cea mai frumoasa curte, cel mai frumos balcon si cea mai frumoasa fereastra

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, doreste sa incurajeze asociatiile de proprietari si cetatenii sa participe efortul de ecologizare si infrumusetare a Bucurestiului. Astfel, municipalitatea ar putea acorda premii pentru cele mai frumoase ferestre, balcoane, curti si fatade de cladiri din Bucuresti.

Gabriela Firea vrea sa amplaseze in centrul Capitalei o statuie a fostului presedinte american Ronald Reagan

Primarul Gabriela Firea vrea sa amplaseze intr-o zona din centrul Capitalei o statuie a lui Ronald Reagan, spunand ca a ales acest proiect pentru ca fostul presedinte american reprezinta un simbol al democratiei, al luptei impotriva comunismului si al respectarii drepturilor omului.

Planul lui Firea pentru a salva parcul Nicolae Iorga

Gabriela Firea a declarat, marti, in deschiderea sedintei de consiliu, ca primaria va incerca sa propuna Ambasadei Italiei un schimb de terenuri pentru a salva Parcul Nicolae Iorga. Precizarile vin du.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti va discuta marti propunerea primarului general Gabriela Firea de a infiinta inca zece companii municipale

Consiliul General al Municipiului Bucuresti va discuta marti propunerea primarului general Gabriela Firea de a infiinta inca zece companii municipale pe actiuni. Printre acestea se numara: Compania Municipala Tehnologia Informatiei Bucuresti SA, Compania Municipala Sport Pentru Toti Bucuresti SA, Compania Municipala Managementul Transportului Bucuresti SA, Compania Municipala Publicitate si Afisaj Bucuresti SA etc.

USR a declansat procedura de anulare in instanta a celor 10 firme infiintate de Gabriela Firea

USR anunta ca a demarat marti procedurile de anulare in instanta a societatilor comerciale infiintate ilegal de primarul Gabriela Firea si consilierii PSD+ ALDE, in sedinta de consiliu din 29 martie.

Gabriela FIREA premiaza cele mai iMPODOBITE BALCOANE

Dupa ce a impodobit Bucurestiul de Paste, primarul Capitalei propune acordarea de premii pentru cele mai frumoase ferestre, balcoane, curti si fatade de cladiri din Bucuresti, iar ca stimulent pentru.

Primaria Capitalei va amplasa o statuie a presedintelui american Ronald Reagan, in centrul orasului. Gabriela Firea: Reprezinta un simbol al democratiei, al respectarii drepturilor omului

Primaria Municipiului Bucuresti a anuntat ca o statuie a presedintelui american Ronald Reagan va fi realizata si amplasata intr-o zona centrala din Capitala. Potrivit primarului Capitalei, liderul american reprezinta un simbol al democratiei, al luptei impotriva comunismului, al respectarii drepturilor omului, al libertatii presei, dar si al economiei de piata.

Gabriela Firea vrea o statuie a lui Ronald Reagan in centrul Bucurestiului

Primaria Municipiului Bucuresti anunta ca intentioneaza, prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic, realizarea si amplasarea intr-o zona centrala a Capitalei a statuii lui Ronald Reagan, presedintele american care o avut o contributie importanta la caderea comunismului, scrie Agerpres.

Gabriela Firea reactioneaza la atacurile de pe Facebook, la adresa targului de Paste

Comentariile negative la adresa Targului de Paste organizat in Piata Constitutiei de catre Primaria Capitalei fac parte din corul declaratiilor politicianiste exprimate de catre opozitie, se arata i.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )