Libnet.ro
UNICEF

14:30

Gabriela Firea: Primaria Capitalei va testa gratuit de COVID-19 bucurestenii care pleaca in Grecia si alte destinatii de vacanta

Hotnews Hotnews,
 Gabriela Firea: Primaria Capitalei va testa gratuit de COVID-19 bucurestenii care pleaca in Grecia si alte destinatii de vacanta

Primaria Capitalei va testa gratuit de COVID-19 bucurestenii care pleaca in Grecia si alte destinatii de vacanta, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, duminica seara, la digi24. ro. Testele vor fi de tip antigen, facute cu aparate Real Time RT)-PCR din 12 clinici private si de stat cu care Primaria are parteneriate. continuă pe Hotnews

GABRIELA FIREA: Primaria Capitalei va testa gratuit de COVID-19 bucurestenii care pleaca in vacanta

Primaria Capitalei va testa gratuit de COVID-19 bucurestenii care pleaca in Grecia si alte destinatii de vacanta, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Teste COVID-19 gratuite pentru bucuresteni. Proiectul anuntat de Gabriela Firea

Bucurestenii care pleaca in concediu in Grecia ar putea face teste pentru COVID-19 gratuit, a anuntat, duminica, primarul Capitalei, Gabriela Firea, la Antena 3. Decizia vine dupa ce statul elen a anuntat ca romanii care vor sa mearga in Grecia trebuie sa prezinte test COVID negativ.

Primaria Capitalei: Ministerul Sanatatii ne interzice sa testam gratuit bucurestenii, dar incurajeaza testarea lor de catre o firma privata, pe bani, in aglomeratie, in parcarea unui mall

Primaria Capitalei isi exprima consternarea in urma prezentarii de catre mass-media a unor imagini socante, care arata aglomeratia de la un centru privat de testare pentru COVID 19, organizat in sistem drive-in in parcarea unui mall bucurestean si afirma ca protesteaza in cel mai ferm mod cu putinta impotriva dublei masuri evidente practicate de Ministerul Sanatatii si Directia de Sanatate Publica DSP) in raport cu institutia noastra. De cealalta parte, reprezentantii Ministerului Sanatatii spun ca nu se interzice absolut nicio testare care se realizeaza in conformitate cu legislatia in vigoare.

Ce cote la pariuri au candidatii la Primaria Capitalei. Firea e favorita. Victoria lui Ponta i-ar imbogati pe pariori

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, pleaca favorita in cursa pentru un nou mandat de primar general, potrivit bookmakerilor Betfair. Gabriela Firea are un usor avantaj fata de Nicusor Dan, candidatul dreptei unite. Liderul ProRomania Victor Ponta este creditat cu sanse mici de reusita, insa o victorie a fostului premier PSD i-ar umple de bani pe pariori. Alegerile locale sunt programate pe 27 septembrie.

Gabriela Firea ii raspunde lui Nicusor Dan: Bine v-ati trezit! Ati dormit bine? V-ati odihnit suficient?

Gabriela Firea ii raspunde contracandidatului sau la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, care i-a cerut implementarea a 10 masuri urgente pentru limitarea raspandirii coronavirusului, sustinand ca masurile au fost luate inca de acum cateva luni. VIDEO Nicusor Dan ii transmite un mesaj foarte soft Gabrielei Firea. Cele 10 solicitari pentru primarul Capitalei.

Nicusor Dan, despre alegerile locale: O sa fie o campanie dura. Principalul contracandiat este Gabriela Firea. As zice ca Victor Ponta nu o sa intre personal in competitia electorala (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul dreptei pentru Primaria Generala a Capitalei a declarat, vineri, aflat in studioul Stirilor B1 TV, ca principalul sau contracandidat ramane Gabriela Firea si s-a declarat sceptic in.

Gabriela Firea: Testarea gratuita a bucurestenilor a fost blocata. Solicit explicatii din partea Ministerului Sanatatii si a DSP

Gabriela Firea a anuntat ca testarea gratuita pentru coronavirus, organizata de Primaria Capitalei, a fost blocata si cere explicatii in acest sens din partea Ministerului Sanatatii si a Directiei de Sanatate Publica.

Gabriela Firea a anuntat ca testarea gratuita a bucurestenilor a fost blocata. Reactia Ministerului Sanatatii

Gabriela Firea a anuntat ca testarea gratuita pentru coronavirus, organizata de Primaria Capitalei, a fost blocata si cere explicatii in acest sens din partea Ministerului Sanatatii si a Directiei de Sanatate Publica.

Gabriela Firea a anuntat ca au inceput lucrarile la Spitalul Metropolitan. Cand va fi gata

Au inceput lucrarile la Spitalul Metropolitan Sfantul Sebastian si la Centrul de Excelenta din zona de nord a Bucurestiului,a anuntat Primaria Capitalei.

Gabriela Firea isi serbeaza astazi ziua de nastere. Detalii despre cariera politica a primarului Capitalei

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, implineste luni varsta de 48 de ani. Si in acest an, sotul ei, Florentin Pandele, a transmis un mesaj de felicitare in care invoca problemele de sanatate pe care.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )