Libnet.ro
UNICEF

22:15

Gabriela Firea, promisiune la inceput de an

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, promisiune la inceput de an

Gabriela Firea, intr-o postare pe Facebook, sustine ca in pofida vitregiei guvernului care trateaza Capitala ca pe ruda straina, va face tot ce-i sta in putere pentru ca bugetul pentru sanatatea bucurestenilor sa fie unul multumitor. continuă pe Antena3

Gabriela Firea il lauda pe Marcel Ciolacu

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a luat o decizie in ceea ce priveste congresul PSD si o eventuala candidatura la sefia partidului.

Gabriela Firea anunta ca va candida pentru un nou mandat

Gabriela Firea a anuntat, oficial, ca va candida pentru un nou mandat la primaria generala a Capitalei.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Gabriela Firea poate reforma in 2020, in sensul cel mai bun si adevarat

Astrologul Mariana Cojocaru a explicat, miercuri, la Antena 3, ce ii rezerva astrele primarului Gabriela Firea.

Gabriela Firea anunta ca va candida pentru un nou mandat: Sunt pregatita de lupta

Gabriela Firea a spus, miercuri seara, ca va candida la alegerile locale pentru un un nou mandat de primar al Capitalei, precizand ca se asteapta ca 2020 sa fie un an greu, dar ca este pregatita de lupta.

Gabriela Firea, anunt important pentru bucuresteni: in primavara anului viitor se va putea circula pe Podul Ciurel

In primavara anului viitor, bucurestenii vor putea circula pe Podul Ciurel, prima etapa a proiectului Strapungere Ciurel - Nod Rutier Virtutiiapropiindu-se de final, a anuntat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

FOTO-VIDEO Bilantul marilor lucrari de infrastructura rutiera din Bucuresti. Ce a promis Gabriela Firea si ce a realizat

In 2019, Primaria Capitalei nu a reusit sa termine niciunul dintre marile proiecte de infrastructura care aveau termen pana la finalul anului: Pasajul Nicolae Grigorescu, Pasajul Ciurel, strada Fabrica de Glucoza. Totusi, s-au facut progrese si sunt sanse mari ca proiectele enumerate sa se finalizeze pana in iunie 2020. in ceea ce priveste lucrarile noi, in 2019, dupa 15 ani de asteptari, lucrarile la doua obiective mari de investitii au inceput. Este vorba despre largirea strazii Prelungirea Ghencea si construirea pasajului de la Doamna Ghica. Tot in acest an a inceput consolidarea si modernizarea Podului Grant, dar si construirea parcarii parkride de la capatul Soselei Pantelimon.

Firea: Luni au inceput testele statice si dinamice la structura de rezistenta a Podului Ciurel Lucrarile, realizate 90%. Despre acelasi procent vorbea si in urma cu peste un an

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca luni au inceput primele teste statice si dinamice la structura de rezistenta a Podului Ciurel, sustinand ca in primavara se va putea circula pe acest segment de drum.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )