Libnet.ro
UNICEF

10:45

Gabriela Firea: Nu se pune problema intreruperii apei calde si a caldurii

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: Nu se pune problema intreruperii apei calde si a caldurii

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca bucurestenii vor avea apa calda si caldura si ca primaria este pregatita in acest moment sa achite in totalitate facturi de 13,1 . continuă pe Antena3

UPDATE Scandalul apei calde: asigurari din vorbe de la Firea pentru bucuresteni, ELCEN si RADET tot in pana financiara si cu conturi blocate

Gabriela Firea, primarul Capitalei, da asigurari bucurestenilor ca nu se pune problema vreunei intreruperi a apei calde si ca va continua luni discutiile cu reprezentantii RADET, ELCEN si ai Ministerului Energiei, in conditiile in care ELCEN a anuntat deja de joi seara ca sambata ar putea intrerupe producerea energiei electrice si termice din lipsa fondurilor banesti.

Gabriela Firea: ELCEN face un santaj economic. Nu putem plati urgent o datorie istorica

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, considera ca ELCEN se foloseste de santaj pentru a-si primi banii cuveniti, dupa ce compania a anuntat ca va intrerupe furnizarea apei calde pentru.

Gabriela Firea: Ii asigur pe bucuresteni ca vor avea apa calda si caldura, nu se pune problema niciunei intreruperi

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca bucurestenii vor avea apa calda si caldura, fara sa se puna problema vreunei intreruperi, precizand ca luni, la pranz, are programata o intalnire cu reprezentantii RADET, ELCEN si ai Ministerului Energiei.

Gabriela Firea, reactie pe tema popririi pusa de Distrigaz pe conturile ELCEN: Guvernul pune presiune pe primarie...nu avem noi nicio vina pentru aceste datorii acumulate in ani de zile (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a intervenit telefonic in emisiunea Dosar de Politician si a facut mai multe precizari prinvind situatia cu poprirea pusa de Distrigaz pe conturile El.

Gabriela Firea nu intelege ce se intampla in Primaria capitalei

Presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, a declarat astazi ca primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, nu intelege nimic din ce se intampla in Primaria capitalei, precizand ca riscul ca bucurestenii sa ramana fara apa calda, ca urmare a crizei RADET, reprezinta problema prioritara.

Gabriela Firea face apel la Guvern pentru a gasi solutii in cazul problemelor dintre RADET si ELCEN (VIDEO)

Primarul General al Capitalei Gabriela Firea cere ajutorul Guvernului in problema dintre RADET si ELCEN, in contextul in care cateva cartiere din Bucuresti sunt in pericol sa.

Gabriela Firea da asigurari bucurestenilor ca nu vor ramane fara apa calda si caldura

Bucurestenii nu vor ramane fara apa calda si caldura, a anuntat primarul Capitalei, Gabriela Firea. Totodata, ea a precizat ca primaria este pregatita in acest moment sa achite in totalitate facturi de 13,1 milioane lei, bani pentru care asteapta ridicarea de catre ELCEN a popririi din contul Escrow.

Gabriela Firea promite marea cu sarea pentru teatrele bucurestene: 250 de noi posturi si teatru temporar pentru cele cu risc seismic

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca va propune CGMB refacerea organigramelor teatrelor astfel incat fiecare teatru sa dispuna de personalul de care are nevoie, posturile solicitate de managerii institutiilor de spectacole ridicandu-se la circa 250. Firea mai spune ca va avea discutii cu reprezentantii RATB pentru a asigura gratuitatea transportului scolarilor si prescolarilor care vor sa mearga la teatru sau la Circul Globus.

Gabriela Firea raspunde agresiv unei mamici. Femeia s-a plans, pe Facebook, ca desenele cu creta au fost interzise de primarie in Parcul Herastrau

Primaria Capitalei a ajuns in atentia presei dupa ce, joi, o mamica a scris pe pagina sa de Facebook, ca scrisul cu creta pe asfalt, in Parcul Herastrau, ar fi fost interzis de autoritatile locale. in replica, primarul Gabriela Firea a dezimintit informatia, pe care a calificat-o drept o intoxicare marca PNL Bucuresti.

Gabriela Firea raspunde foarte dur unei mamici. Femeia s-a plans, pe Facebook, ca desenele cu creta au fost interzise in Parcul Herastrau

Primaria Capitalei a ajuns in atentia presei dupa ce, joi, o mamica a scris pe pagina sa de Facebook, ca scrisul cu creta pe asfalt, in Parcul Herastrau, ar fi fost interzis de autoritatile locale. in replica, primarul Gabriela Firea a dezimintit informatia, pe care a calificat-o drept o intoxicare marca PNL Bucuresti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )