Libnet.ro
UNICEF

06:31

Gabriela Firea: Nu putem accepta sa avem alegeri libere si cineva cu geaca rosie sa confiste votul

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: Nu putem accepta sa avem alegeri libere si cineva cu geaca rosie sa confiste votul

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat sambata, la mitingul PSD-ALDE, ca nu mai poate fi acceptat ca in Romania sa fie organizate alegeri libere si cineva cu geaca rosie, participand la. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, atac la Iohannis la miting: Nu putem accepta ca cineva cu geaca rosie sa ne confiste votul (VIDEO)

Gabriela Firea a lansat un atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis in discursul de la mitingul PSD din Piata Victorie. Nu putem accepta ca cineva cu geaca rosie sa ne confiste votul, a afirmat Gabriela.

Firea, la mitingul PSD: Nu mai putem accepta ca cineva cu geaca rosie, participand la mitinguri ilegale, sa confiste votul romanilor

Pe scena amplasata in Piata Victoriei, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, le-a vorbit celor veniti la mitingul PSD impotriva abuzurilor despre votul sfant al romanilor si despre cum acestia nu mai pot accepta ca cineva cu geaca rosie, participand la mitinguri ilegale, sa confiste votul romanilor, aluzie la presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, care a iesit cu o astfel de geaca la un protest rezist.

Gabriela Firea anunta ca va participa la mitingul PSD pe care l-a autorizat: Orice fel de abuz trebuie sanctionat

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, sambata, pe Facebook, ca va participa la mitingul impotriva abuzurilor, organizat legal de PSD - ALDE, precizand ca nimic nu poate fi mai antidemocratic decat nerespectarea votului romanilor. Firea subliniaza ca traim intr-o dictatura a minoritatii care nu s-a bucurat de votul romanilor dar care vrea sa confiste institutiile prin frauda politica si morala si ca orice fel de abuz trebuie sanctionat.

Gabriela Firea anunta ca va participa la mitingul PSD: Orice fel de abuz, in special cel de putere, trebuie sanctionat

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca va participa la mitingul PSD care va avea loc in Piata Victoriei, ea sustinand ca trebuie sanctionat orice fel de abuz, in special cel de putere. Firea mai sustine ca inca din prima zi de la castigarea alegerilor de catre PSD, atat Guvernul, cat si autoritatile locale au fost supuse unei campanii de denigrare, defaimare, transmiterea de informatii false, manipulare si boicotare a activitatii.

Gabriela Firea, apel important inainte de miting

Apel important facut de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, cu o zi inainte de mega-mitingul PSD. Sa nu uitam nicio clipa de lege, spune Firea, care atentioneaza ca autotaritatile trebuie s.

Gabriela Firea: Cred ca vom face fata evenimentelor de smbata. E un test pentru noi, daca nu ne descurcam smbata cu 14 evenimente, ce o sa facem la UEFA 2020?

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune ca cele 14 evenimente care vor avea loc sambata, inclusiv mitingul PSD, reprezinta un test pentru autoritati, in conditiile in care in 2020 Bucurestiul va fi gazda Campionatului European de Fotbal si trebuie sa arate ca este ca orice alta capitala europeana in care pot avea loc mute evenimente cu numar foarte mare de participanti. Firea a mai precizat ca in cererea de autorizare pentru mitingul PSD a fost estimat un numar de 220. 000 de persoane.

Primarul Gabriela Firea anunta construirea a 3 sali de sport multifunctionale de mari dimensiuni n Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, miercuri seara, construirea a trei sali de sport multifunctionale de mari dimensiuni in Bucuresti care vor purta numele fostilor sportivi romani Nadia Comaneci, Ilie Nastase si Ion Tiriac, potrivit Agerpres. Firea nu a mentionat unde vor fi amplasate cele trei sali din Bucuresti si nici daca printre acestea se afla si sala polivalenta pe care autoritatile locale incearca sa o construiasca de peste 4 ani.

Gabriela Firea, mesaj de ultima ora: Vor veni peste 400.000 de oameni la mitingul PSD

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit despre mitingul PSD, dar si despre alte evenimente care vor avea loc sambata in Bucuresti. Am avut ieri comandament perntru organizarea celor 15.

Gabriela Firea, despre mitingul PSD: Traim intr-o dictatura a minoritatii care vrea sa confiste institutiile

Primarul general al Capitalei,Gabriela Firea, face un apel pentru o prezenta cat mai mare a cetatenilor la mitingul organizat dePSDin Piata Victoriei impotriva abuzurilor institutiilor de.

Memorandum pentru dezvoltarea turismului pe axa Brasov-Bucuresti-Constanta. Ce spune Gabriela Firea

Primarii Gabriela Firea, George Scripcaru si Decebal Fagadau au semnat joi, la sediul Primariei Capitalei, un memorandum privindinfiintarea Asociatiei Axa de Dezvoltare Brasov-Bucuresti-Constanta,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )