Libnet.ro
UNICEF

21:15

Gabriela Firea, raspuns la atacul lui Florin Citu: Cine sapa groapa altuia, cade el in ea

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, raspuns la atacul lui Florin Citu: Cine sapa groapa altuia, cade el in ea

Gabriela Firea a raspuns la atacul lansat de ministrul de Finante, Florin Citu, si a arata un articol de presa in care Citu este acuzat ca a girat pentru Laurentiu Baranga, fostul sef al Oficiului pentru Combaterea Spalarii Banilor retinut pentru ca si-ar fi falsificat actele de studii. continuă pe Antena3

Florin Citu, dupa controlul la Primaria Capitalei: E vorba aici de proasta organizare. Sume s-au dat, dar subventiile nu s-au achitat. La cine au ajuns banii? Reactia Gabrielei Firea (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a prezentat, luni, rezultatele controlului efectuat la Primaria Capitalei, condusa inca de social-democrata Gabriela Firea. Liberalul a afirmat ca PMB a avut bani anul acesta,.

Florin Citu: Sa fie clar! Prejudiciul gasit la Primaria Capitalei este de 200 milioane lei. Firea: E de ras, e realmente de ras!

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a postat un mesaj pe o retea sociala, potrivit caruia, in urma controlului efectuat la Primaria Capitalei, a fost gasit un prejudiciu de aproximativ 40 de milioane de euro.

Gabriela Firea, Traian Basescu, Mihail Neamtu si alti 6 alesi s-au retras din Consiliul General Cine ii reprezinta pe bucuresteni si ce majoritate are PNL-USR-PLUS

Gabriela Firea PSD), Traian Basescu PMP), Mihail Neamtu PMP), Petre Roman PSD), Cornel Dinu PSD), Daniel Pancu PMP) si Sorin Iliesiu PSD) s-au retras din Consiliul General al Municipiului Bucuresti, potrivit datelor obtinute de HotNews. ro. in total, au depus la secretariatul Consiliului General cerere de retragere 9 consilieri generali, 4 de la PMP si 5 de la PSD. Astfel ca prima sedinta a CGMB, cea de investire, care se va desfasura cel mai probabil vineri, va avea loc cu 46 de consilieri locali, restul de 9 urmand sa fie validati la urmatoarea sedinta.

Florin Citu, dupa controlul facut la Primaria Capitalei: Prejudiciul calculat e in jur de 40 de milioane euro Reactia Gabrielei Firea

Ministrul Finantelor, liberalul Florin Citu, a sustinut, luni, ca inspectorii Ministerului au gasit nereguli grave in timpul controlul efectuat la Primaria Generala a Capitalei, condusa inca de.

Florin Citu: Situatia Primariei Bucuresti la datorii arata rau. Arata o administrare proasta a banului public Au fost alocati bani pentru plata subventiilor. Plata catre subventie nu s-a facut. Unde au ajuns acesti bani si la cine?

Am cerut o situatie a modului in care au fost cheltuiti banii publici in institutiile statului, a declarat ministrul Finantelor, Florin Citu, intr-o declaratie de presa transmisa pe Facebook. Situatia pe care am primit-o a fost departe de a fi imbucuratoare. Am gasit companii care nu au avut o analiza a situatiei economice financiare facuta in ultimii 10-15 ani, a spus el.

De ce s-a tuns Gabriela Firea imediat dupa ce a pierdut Primaria Capitalei. Ce pas urmeaza sa faca

Pe data de 27 septembrie 2020, Romania si-a ales primarii si consilierii locali, dar si de judet. Din pacate, in Bucuresti, Gabriela Firea a pierdut alegerile. Imediat dupa ce a pierdut Primaria Capitalei, s-a tuns si acum toata lumea se intreaba de ce. De ce s-a tuns Gabriela Firea imediat dupa ce a pierdut Primaria .

GABRIELA FIREA, DESPRE INVALIDAREA LUI MITICA DRAGOMIR: Presedintele PSD Sector 3 a primit sarcina sa organizeze o sedinta

Decizia privind invalidarea lui Mitica Dragomir pe lista consilierilor generali ai PSD apartine liderului PSD Sector 3, care a primit sarcina de la presedintele PSD sa organizeze o sedinta in acest sens cat mai curand posibil, a declarat astazi liderul PSD Bucuresti, Gabriela Firea.

GABRIELA FIREA: Asa cum a informat presedintele PSD, voi deschide lista de Bucuresti la Senat

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat astazi, inaintea unei sedinte cu conducerea partidului, ca va deschide lista candidatilor din Capitala pentru Senat, asa cum a informat liderul formatiunii, Marcel Ciolacu.

GABRIELA FIREA: Toate listele de candidati pentru mandate de consilieri au inclus persoane care au semnat adeziune

Toate listele de candidati la alegerile locale pentru mandate de consilieri au inclus persoane care au semnat adeziune la partid, deci nu se poate vorbi decat in acesti termeni, a declarat, astazi, presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea.

Gabriela Firea, reactie exploziva dupa gafa imensa facuta de Guvern: Cititi si va cruciti! La ce ii condamna Guvernul pe acesti bolnavi?

Fostul primar al Capitalei demasca neregulile facute de Guvern. Aceasta a publicat in urma cu cateva minute un document oficial in care sunt mentionate detalii privind transformarea Spitalului Sfantul Stelian in spital pentru pacientii cu forme medii si grave de COVID-19. Potrivit Gabrielei Firea, spitalul nu are sectie de ATI, un aspect important care aduce .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2503 seconds )