Libnet.ro
UNICEF

09:45

Gabriela Firea, reactie exploziva dupa gafa imensa facuta de Guvern: Cititi si va cruciti! La ce ii condamna Guvernul pe acesti bolnavi?

Playtech Playtech,
Gabriela Firea, reactie exploziva dupa gafa imensa facuta de Guvern: Cititi si va cruciti! La ce ii condamna Guvernul pe acesti bolnavi?

Fostul primar al Capitalei demasca neregulile facute de Guvern. Aceasta a publicat in urma cu cateva minute un document oficial in care sunt mentionate detalii privind transformarea Spitalului Sfantul Stelian in spital pentru pacientii cu forme medii si grave de COVID-19. Potrivit Gabrielei Firea, spitalul nu are sectie de ATI, un aspect important care aduce . continuă pe Playtech

ELCEN, reactie foarte dura in razboiul apei calde: Gabriela Firea minte in continuare opinia publica pentru a ascunde neputinta de a gestiona termoficarea din Bucuresti

Reprezentantii producatorului de energie termica ELCEN considera ca primarul general inca in functie, Gabriela Firea, dezinformeaza si minte in continuare opinia publica pentru a ascunde neputinta de a gestiona termoficarea din Bucuresti si dezastrul pe care l-a definitivat in timpul mandatului sau. Potrivit unui comunicat ELCEN, Gabriela Firea a afirmat in mod mincinos si cu vadita rea-intentie faptul ca Toata perioada de campanie si precampanie s-a oprit intentionat apa calda de catre Guvern, furnizand cu picatura prin CET-uri, ca sa fie ostila fata de mine populatia, desi agentul termic este produs de catre CET-uri, care apartin de Guvern.

Gabriela Firea: 63% dintre persoanele care m-au ales sunt femei. Va multumesc din suflet!

Gabriela Firea a anuntat ca 63% dintre cetatenii care au votat-o la alegerile din 27 septembrie sunt femei si le-a multumit doamnelor si domnisoarelor pentru alegerea facuta.

De ce s-a tuns Gabriela Firea imediat dupa ce a pierdut Primaria Capitalei. Ce pas urmeaza sa faca

Pe data de 27 septembrie 2020, Romania si-a ales primarii si consilierii locali, dar si de judet. Din pacate, in Bucuresti, Gabriela Firea a pierdut alegerile. Imediat dupa ce a pierdut Primaria Capitalei, s-a tuns si acum toata lumea se intreaba de ce. De ce s-a tuns Gabriela Firea imediat dupa ce a pierdut Primaria .

Ce va face Gabriela Firea dupa ce a pierdut Primaria Capitalei. Anuntul PSD

Dupa ce Dragos Benea i-a oferit primarului general in functie posibilitatea de a candida in Bacau, Gabriela Firea va deschide lista la Bucuresti si este normal sa fie asa, fiind liderul organizatiei PSD din Capitala, anunta prim-vicepresedintele partidului, Sorin Grindeanu. Ce va face Gabriela Firea dupa ce a pierdut Primaria Capitalei Doamna Firea, din cate .

Gabriela Firea, schimbare radicala de look. S-a tuns scurt dupa ce nu a mai fost aleasa primar general al Bucurestiului

Aproape zilnic a aparut pe sticla sau pe retelele de socializare, a fost in campanie electorala, dar iata ce face Gabriela Firea acum, dupa ce nu a mai castigat inca un mandat de primar general al Bucurestiului. A decis sa abordeze un nou look.

Schimbare de look pentru Gabriela Firea: Am intrebat-o pe stilista ce parere are FOTO

Gabriela Firea a simtit nevoia unei schimbari de look dupa alegerile pierdute din Capitala, in fata lui Nicusor Dan. Fostul edil s-a tuns mai scurt, pentru ca avea parul ars. Vineri, 9 octombrie,.

Gabriela Firea anunta ca va deschide lista PSD pe Capitala la Senat

Gabriela Firea a anuntat ca va deschide lista PSD pe Bucuresti la Senat, la alegerile parlamentare din 6 decembrie, dupa cum a informat public si liderul social-democratilor Marcel Ciolacu.

Gabriela Firea, revoltata de raspunsul dat de Klaus Iohannis unui jurnalist: Am repetat in nenumarate randuri, chiar obsesiv...

Gabriela Firea a reactionat, miercuri seara, dupa ce Klaus Iohannis a evitat sa raspunda la o intrebare adresata de un jurnalist privind numarul locuitorilor Bucurestiului, in timpul conferintei de presa organizate la Cotroceni.

Gabriela Firea: Iata ca a venit si ziua dreptatii! Chiar si adversarii politici recunosc...

Gabriela Firea a postat un mesaj pe o retea sociala in care se declara fericita pentru ca dupa o campanie rusinoasa, plina de minciuni si atacuri injuste la persoana a venit si ziua dreptatii.

Gabriela Firea raspunde acuzatiilor ELCEN: Devine evident ca Guvernul PNL a folosit compania in confruntarea politica

Dupa ce Gabriela Firea a fost acuzata ca minte si dezinformeaza de catre reprezentantii ELCEN, aceasta a transmis un comunicat in care spune ca devine evident pentru toata lumea ca Guvernul PNL a folosit aceasta companie in confruntarea politica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )