Libnet.ro
UNICEF

15:15

Reactia Gabrielei Firea, dupa ce Liviu Dragnea a propus-o la prezidentiale. Primarul Capitalei, foc si para

Playtech Playtech,
Reactia Gabrielei Firea, dupa ce Liviu Dragnea a propus-o la prezidentiale. Primarul Capitalei, foc si para

Dupa ce Liviu Dragnea a anuntat fastuos ca fostul sau adversar din partid, Gabriela Firea ar putea fi propusa drept candidat pentru alegerile prezidentiale, edilul Capitalei a venit cu o reactie uluitoare. Nu numai ca nu i-a multumit sefului PSD, ci i-a si reamintit ca a transformat-o in sac de box. Gabriela Firea, reactie dura [] . continuă pe Playtech

Subiectele zilei: Baronii PSD il contrazic pe Liviu Dragnea: Candidatul la prezidentiale se alege in Congres; Augustin Zegrean, fost presedinte CCR: Iohannis nu e obligat sa accepte restructurarea Guvernului; Email de la Ceausescu pentru mai tanarul sau

Liviu Avram: Dragnea a incercat sa creeze o lebada neagra. Azi a constatat ca a produs un pui de cioara. Liviu Avram explica care este principalul motiv din spatele anuntului lui Liviu Dragnea pe tema candidaturii la prezidentiale. Ponta jongleaza cu aliantele, dar neaga discutiile cu grupul Conservatorilor. Fostul premier roman Victor Ponta nu intentioneaza sa incheie o alianta cu grupul Conservatorilor si Reformistilor.

Eugen Tomac: Daca PSD merge in alegerile prezidentiale cu Liviu Dragnea, risca sa nu intre in turul doi

Liderul PMP, Eugen Tomac, sustine ca daca Liviu Dragnea va candida la alegerile prezidentiale, va fi pentru prima data cand candidatul PSD nu va ajunge in turul al doilea. Prezent, joi, la Constanta,.

Gabriela Firea, reactie dura dupa ce Liviu Dragnea a nominalizat-o ca posibil candidat la prezidentiale: Suntem in pericol sa disparem precum PNT-CD!

Gabriela Firea, primarul Capitalei, reactioneaza dupa ce Liviu Dragnea a recomandat-o ca posibil candidat la alegerile prezidentiale. Primarul general spune ca nu isi doreste o asemenea candidatura si.

SONDAJ. Credeti ca Liviu Dragnea va candida la prezidentiale? Cum au raspuns telespectatorii Antena 3

Razvan Dumitresci a lansat, vineri, la Subiectiv Fata in fata urmatoarea intrebare: Credeti ca Liviu Dragnea va candida la prezidentiale? Raspundeti cu DA sau NU la 1272 0,6 eur/-sms TVA inclus) pe.

SONDAJ. Credeti ca Liviu Dragnea va candida la prezidentiale?

Razvan Dumitresci a lansat, vineri, la Subiectiv Fata in fata urmatoarea intrebare: Credeti ca Liviu Dragnea va candida la prezidentiale? Raspundeti cu DA sau NU la 1272 0,6 eur/-sms TVA inclus) pe.

Liviu Dragnea: Firea, potential candidat la prezidentiale

Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat dupa rezultatele la exit poll la Europarlamentare ca, alaturi de ALDE, se va decide cine va candida pentru prezidentiale - Calin Popescu Tariceanu sau Gabriela Firea.

Liviu Dragnea arunca bomba: Nu hotarasc eu cine va fi candidatul la prezidentiale. Analiza cred ca trebuie facuta intre Gabriela Firea si Calin Popescu-Tariceanu

Liviu Dragnea a facut primele declaratii dupa exit-poll. Iata primele reactii: Le multumesc celor care s-au prezentat la vot, in special celor care au votat PSD. Votul de astazi, nu sunt niste rezultate.

Anunt-soc facut de Liviu Dragnea dupa afisarea primelor rezultate exit-poll: Analiza trebuie facuta intre Gabriela Firea si Calin Popescu-Tariceanu

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, dupa afisarea primelor rezultate exit-poll ca el nu a declarat niciodata ca vrea sa candideze la alegerile prezidentiale. Eu cred ca PSD foarte.

VIDEO Liviu Dragnea, primele declaratii dupa exit poll: A fost o furtuna a urii. Da, poate noi suntem vinovati / Analiza la prezidentiale trebuie facuta intre Gabriela Firea si Tariceanu / Nu trebuie cedata guvernarea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, declaratii de presa dupa publicarea primelor rezultate exit-poll de la scrutinele de duminica.

Scandal la conferinta PSD, dupa rezultatele alegerilor. Liviu Dragnea si-a iesit din minti

Conferinta PSD, dupa aflarea primelor rezultate ale alegerilor europarlamentare, s-a lasat cu intrebari jenante si cu situatii nervoase, la sediul Partidului Social Democrat. Liderul social-democrat a anuntat cp nu va participa la alegerile prezidentiale drept candidat din partea PSD sau a aliantei PSD-ALDE. Scandal la sediul PSD. Dragnea s-a enervat pe reporteri Devina pentru aceasta [] .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )