Libnet.ro
UNICEF

10:30

Gabriela Firea: Suma alocata de Guvernul Orban pentru bugetul din Bucuresti nu poate acoperi toate nevoile

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: Suma alocata de Guvernul Orban pentru bugetul din Bucuresti nu poate acoperi toate nevoile

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a spus ca suma alocata de Guvernul Orban pentru bugetul municipiului Bucuresti nu are cum sa acopere toate nevoile si complexitatea problemelor. continuă pe Antena3

Gabriela Firea: Suma alocata de Guvern pentru Bucuresti nu acopera toate nevoile

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat ca suma alocata de Guvern pentru bugetul municipiului B.

GABRIELA FIREA, DESPRE RENUNTAREA LA SUBVENTIONAREA GIGACALORIEI PENTRU CONSUMATORII CASNICI: Parlamentarii nostri vor vota impotriva

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a comentat din nou, marti, proiectul Ministerului Energiei de renuntare la subventionarea gigacaloriei pentru consumatorii casnici si afirma ca parlamentarii PSD vor vota impotriva unei astfel de initiative. Firea afirma ca facturile bucurestenilor se vor tripla si ofera mai multe exemple. Pentru o garsoniera cu o persoana, se plateste 109 lei subventionat si 320 de lei nesubventionat.

Gabriela Firea acuza Guvernul Orban ca vrea triplarea facturilor la intretinere prin eliminarea subventiilor pentru energie termica date de primarii

Primarul Gabriela Firea acuza ca in noul program de guvernare, prezentat de Ludovic Orban, se prevede interzicerea subventionarii gigacaloriei pentru consumatorii casnici. Daca masura va fi implementata, facturile la apa calda si caldura s-ar tripla, atrage atentia Firea. in Bucuresti, pretul gigacaloriei cu TVA este de 495,51 lei, din care 163,03 lei este platit de populatie consumatorul casnic) si diferenta de 332,48 lei este platita de Primaria Capitalei prin subventie. Primesc subventie de la municipalitate toti abonatii Termoenergetica fostul Radet), indiferent de cat castiga.

PRIMA VICTORIE MAJORA A LIBERALILOR, IN ACEST AN: Curtea Constitutionala mentine bugetul pentru 2020 asumat de guvernul Orban

Nu exista un conflict juridic generat de procedura angajarii raspunderii asupra legilor bugetare a decis, ieri, Curtea Constitutionala a Romaniei CCR). Aceasta inseamna ca guvernul Orban 1 a folosit o procedura constitutionala, iar legea bugetului de stat si legea bugetului asigurarilor sociale de stat, care au fost promulgate de presedintele Klaus Iohannis, raman in continuare in forma gandita de liberali.

Locatie secreta in Bucuresti pentru suspectii de coronavirus. Ce a anuntat Gabriela Firea

Ce anunta Gabriela Firea in legatura cu locatia secreta, unde sunt tinute persoanele suspecte de coronavirus? Cate cazuri de infectie se afla la momentul de fata in Romania? Locatie secreta in Bucuresti pentru suspectii de coronavirus Cei doi romanii suspectati de coronavirus au ajuns aseara din China, cu un zbor organizat de Mecanismul de Protectie .

MINISTRUL ECONOMIEI, DESPRE GABRIELA FIREA: Acuza de cateva zile sabotaje inchipuite

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, acuza de cateva zile sabotaje inchipuite, crezand ca bucurestenii nu vad realitatea orasului lor, in conditiile in care infrastructura Termoenergetica cedeaza in fiecare zi pentru ca nu a facut nimic, a transmis, marti, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, dupa ce Firea a comentat din nou, marti, proiectul Ministerului Energiei de renuntare la subventionarea gigacaloriei pentru consumatorii casnici.

Gabriela Firea si sabotajul industrial: cum a justificat chinul bucuresenilor din ultimele zile

Aproximativ 300 de blocuri din sectoarele 2 si 3 ale Capitalei au ramas fara caldura pe parcursul weekendului. Ignorand practic stresul cetatenilor, Gabriela Firea a gasit o scuza care s-ar putea sa nu multumeasca pe nimeni. Aseara, Firea a organizat o conferinta de presa menita sa explice evenimentele care au lasat bucurestenii fara apa calda .

Ce vor face liberalii la votul pentru Guvernul Orban II. S-a schimbat totul

VicepremierulRaluca Turcana anuntat ca PNL nu va vota impotriva Guvernul Orban II, ci nu va participa la vot.

Guvernul Orban se reuneste in sedinta pentru prima data dupa demiterea prin motiunea de cenzura

Guvernul Orban se reuneste joi in prima sedinta dupa ce saptamana trecuta a fost demis prin motiune de cenzura, pe ordinea de zi a reuniunii aflandu-se mai multe proiecte de hotarari de guvern care vizeaza domenii precum apararea, sistemul judiciar si administratia publica.

BEX PRO ROMANIA: Nu votam Guvernul Orban II. Lansam primii candidati la locale pe 16 februarie

Biroul Executiv BEx) al PRO Romania a decis miercuri, 12 februarie a. c. , ca parlamentarii partidului nu vor vota Guvernul Orban II. Tot astazi, BEx a hotarat ca duminica, 16 februarie, in cadrul Conventiei Anuale PRO Romania, va avea loc lansarea primelor candidaturi pentru alegerile locale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )