Libnet.ro
UNICEF

09:30

Gabriela Firea: Ar trebui sa fie unanimitate in Consiliul General al Municipiului Bucuresti pentru proiectul privind vinieta de acces in Bucuresti

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: Ar trebui sa fie unanimitate in Consiliul General al Municipiului Bucuresti pentru proiectul privind vinieta de acces in Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca ar trebui sa fie unanimitate in Consiliul General al Municipiului Bucuresti pentru proiectul care prevede ca masinile cu norma de poluare sub Euro 5. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, despre o posibila sustinere a Guvernului Orban: Tot PSD sa fie salvatorul?

Primarul general Gabriela Firea a criticat, joi seara, la Antena 3, partidele care au contribuit la caderea Guvernului Dancila si a spus ca acestea nu trebuie sa astepte PSD sa fie salvatorul. Firea a mai spus, in privinta politizarii institutiilor, ca PNL trebuie sa se ascunda in gaura de sarpe, potrivit Mediafax.

Primarul Gabriela Firea cere Consiliului General sa aprobe proiectul vinietei pentru Bucuresti

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat ca ar fi normal ca toti membrii Consiliului General al .

Gabriela Firea, anunt-surpriza in scandalul zilei: Ma vad nevoita sa fac asta!

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, ii transmite o scrisoare deschisa urmasei familiei Bratianu,Marie Helene Bratianu, cea care a acuzat faptul ca a venit pana la Bucuresti de la Paris pentru o .

Gabriela Firea intra in lupta cu Guvernul Orban: Acesti iresponsabili nu s-au gandit la romani!

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a lansat, joi, la Sinteza zilei, un atac dur la adresa liberalilor.

Gabriela Firea, nasa de botez a fetitei Alessandrei Stoicescu. Ce tinuta a purtat primarul Capitalei la biserica

Primarul Capitalei a avut un rol foarte important in aceasta sambata, pe 19 octombrie. A participat la botezul fetitei Alessandrei Stoicescu, o ceremonie in carul careia ea si sotul ei au devenit parintii spirituali ai micutei. Gabriela Firea a devenit nasa de botez a micutei si a facut publice si cateva fotografii de la marele .

Gabriela Firea, dezvaluiri uimitoare despre PSD si Guvern: Trebuie sa va schimbati numele

In ultimele saptamani, Gabriela Firea a fost destul de rezervata cand vine vorba de declaratii despre situatia politica tensionata din tara noastra. Aseara, a rupt insa tacerea la Antena 3. Chiar daca este in continuare un membru activ al Partidului Social Democrat, inca de pe vremea lui Dragnea, au existat tensiuni semnificative intre primarul capitalei .

Gabriela Firea l-a numit pe fostul director al Apa Nova Bucuresti, Mihai Savin, la conducerea Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale

Fostul director general adjunct Apa Nova Bucuresti, Mihai Savin, este de pe 14 octombrie directorul general al Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, institutia aflata in subordinea Primariei Capitalei, potrivit unui comunicat de presa emis de municipalitate. Schimbarea a survenit in urma demisiei fostului director general, Daniela Blindu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )