Libnet.ro
UNICEF

11:45

Gabriela Firea vrea ca Primaria Capitalei sa preia pavilionul central al Romexpo si sa-l transforme in sala de sport

România Liberă România Liberă,
Gabriela Firea vrea ca Primaria Capitalei sa preia pavilionul central al Romexpo si sa-l transforme in sala de sport

Consilierii generali ai Capitalei au adoptat, miercuri, o hotarare prin care solicita transmiterea Romexpo din domeniul public al statului si administrarea RA-APPS-SAIFI in administrarea CGMB, in vederea amenajarii unei zone dedicata activitatilor culturale, educative si sportive. continuă pe România Liberă

imi doresc sa reamenajam pavilionul central al Romexpo

Primaria Capitalei intentioneaza ca, in colaborare cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei, cu care a semnat deja un protocol in acest sens, sa reamenajeze pavilionul central al Romexpo, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Gabriela Firea vrea sa redeschida proiectul Esplanadei din zona Pietii Unirii: Filarmonica, muzeu al literaturii, pinacoteca

Primarul Bucurestiului, Gabriela Firea, a anuntat ca doreste sa redeschida proiectul Esplanadei, cerand in acest sens Guvernului sa treaca din domeniul public al statului si administrarea Ministerului Dezvoltarii Regionale in domeniul public al Capitalei terenul delimitat de bd Unirii, str. Nerva Traian, bd Octavian Goga si bd Mircea Voda.

Primaria condusa de Gabriela Firea vrea sa preia in administrare complexul Romexpo

Primaria Municipiului Bucuresti vrea sa preia in administrare Complexul Romexpo, de la Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat RA-APPS) .

Gabriela Firea vrea sa mute toate autogarile din Bucuresti la periferie, ca o solutie de descongestionare a traficului rutier

Toate cele 24 de autogari din Bucuresti ar putea sa fie mutate la periferie, dupa discutiile purtate intre reprezentanti ai Primariei Capitalei si ai Ministerului Transporturilor.

Gabriela Firea: Vom acorda ajutoare pentru copiii cu dizabilitati din Capitala

Gabriela Firea a tinut o conferinta de presa, unde a anuntat ce investitii doreste Primaria Capitalei sa faca in perioada imediat urmatoare. Sunt convinsa ca se va aproba urmatorul proiect, .

Primaria Capitalei va acorda un ajutor financiar de 1.000 de lei lunar pentru copiii cu handicap

Primaria Capitalei va acorda, prin Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti, un ajutor financiar in valoare de 1. 000 de lei lunar pentru copiii cu handicap, cu conditia ca cel putin unul dintre parinti sa aiba domiciliul in Capitala, conform unui proiect de hotarare aprobat in sedinta de miercuri a Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB). Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus ca in urmatoarea sedinta consilierii generali vor vota un proiect de hotarare similar pentru persoanele cu handicap care au varsta peste 18 ani.

Primaria Capitalei nu renunta la planul de a introduce benzile unice pentru autobuze. Cand va fi reluat proiectul

Primaria Capitalei nu renunta la planul de a introduce benzile unice pentru autobuze, desi experimentul din primavara acestui an a fost un esec si a condus la blocaje uriase. De aceasta data, Gabriela Firea.

Gabriela Firea: Parcarea gratuita nu va mai fi permisa in zonele in care exista parcari publice sau private

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, marti, ca, incepand din toamna, in zonele in care exista parcari publice sau private nu va mai fi permisa parcarea gratuita pe domeniul public, asa cum se practica in prezent, potrivit Agerpres.

Gabriela Firea: Din toamna, nu se va mai putea parca gratuit pe domeniul public

Gabriela Firea face ordine in Bucuresti. Primarul Capitalei a anuntat ca din toamna, in zonele in care exista deja parcari, publice sau private, nu se va mai putea parca gratuit.

Gabriela Firea: Din toamna, nu se va mai putea parca gratuit. Parcarile publice si private vor fi taxate

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a anuntat ca, din toamna, in zonele in care exista parcari nu se va mai putea parca gratuit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )