Libnet.ro
UNICEF

14:00

Gabriela Firea vrea sprijin de la colegii din PSD pentru Secretariatul de stat Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Gabriela Firea vrea sprijin de la colegii din PSD pentru Secretariatul de stat Bucuresti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus ca spera sa ii fie sustinuta in PSD propunerea de infiint. continuă pe România Liberă

Gabriela Firea a anuntat ce ministri va propune organizatia PSD Bucuresti

Primarul Capitalei Gabriela Firea a anuntat vineri, inainte de sedinta CEx a PSD, care ministri pe care reprezentantii organizatiei de Bucuresti ii vor propune, informeaza.

Gabriela Firea: PSD Bucuresti ii sustine pe Rovana Plumb pentru functia de vicepremier, pe Rodica Nasar, Ecaterina Andronescu si George Ivascu la Sanatate, Educatie si Cultura

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri, la inceputul sedintei Comitetului Executiv CEx) al PSD in care va fi stabilita componenta noului guvern, ca a avut o relatie buna cu actualul ministru al Sanatatii, Florian Bodog, dar organizatia Bucuresti o sustine pentru acest portofoliu pe Rodica Nasar, iar pentru Educatie pe Ecaterina Andronescu, in timp ce pentru Cultura il propune pe actorul George Ivascu. Ea a mai spus ca organizatia Bucuresti o sustine, de asemenea, pe Rovana Plumb pentru functia de premier, potrivit news. ro.

Ce propuneri de ministri sustine PSD Bucuresti. Anuntul facut de Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri, la inceputul sedintei CEx al PSD, ca organiza.

Pe cine sustine Gabriela Firea pentru noul guvern

PSD Bucuresti va face propuneri, vineri, in sedinta Comitetului Executiv National al PSD, pentru portofoliile de la Sanatate, Educatie si Cultura, respectiv pe Rodica Nassar, Ecaterina Andronescu si.

Gabriela Firea, o noua reactie pe tema protestelor

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, vicepresedinte al PSD, a declarat ca este de acord cu toate formele de protest, cu toate mitingurile si adunarile publice, cu conditia ca legea sa fie respectata.

Primaria condusa de Gabriela Firea: Hotelul Concordia va fi reabilitat. Aici a fost pecetluita Unirea Principatelor

Primaria condusa de Gabriela Firea a transmis un comunicat de presa in care vorbeste despre situatia imobilului de patrimoniu lasat in paragina, in care a fost semnata la 24 Ianuarie 1859 Unirea Principatelor Romane.

Cine este Nicolae Burnete, propus de PSD pentru Ministerul Cercetarii: profesor universitar, presedintele senatului Universitatii Tehnice Cluj-Napoca. A facut parte din Consiliul de Etica ce a decis ca Victor Ponta nu a plagiat

Nicolae Burnete, 58 de ani, propunerea PSD pentru functia de ministru al Cercetarii in guvernul condus de Viorica Dancila, este presedintele Senatului Universitatii Tehnice Cluj-Napoca. Burnete a facut parte in 2012 din Consiliul National de Etica, for care a decis ca premierul Victor Ponta nu a plagiat.

Cine este actorul George Ivascu, propunerea PSD pentru Ministerul Culturii - Biografie

George Ivascu, propus de PSD pentru functia de ministru al Culturii, este actor, regizor, dar si manager si fondator al Teatrului Metropolis din Bucuresti, fiind un sustinator si.

Tara noastra are un deficit bugetar in crestere de 2,8% din PIB pentru anul 2017

Tara noastra are un deficit bugetar, pe ESA, de maxim 2,8% din PIB pentru anul 2017, iar pe cash este de 2,96% din PIB, conform datelor publicate de Ministerul de Finante.

Misa, Finante: Romania a are un deficit bugetar, de maxim 2,8% din PIB pentru anul 2017

Romania a are un deficit bugetar, pe ESA, de maxim 2,8% din PIB pentru anul 2017, iar pe cash este de 2,96% din PIB, a anuntat, marti, ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa, dupa audierea sa in Comisia economica din Senat, scrie Agerpres vezi in finalul articolului diferenta dintre cele doua moduri de calcul al deficitului). Suntem intr-un deficit ESA de maxim 2,8%, in conditiile in care tinta asumata la inceputul anului a fost de 2,96%. Deficitul cash este in tinta de 3%, la 2,96%, in conditiile in care la inceputul anului s-a asumat 2,98%. Deficitul structural va fi mai mic decat cel prognozat la inceputul anului si toti acesti indicatori macroeconomici pozitivi ne pozitioneaza intr-o alta relatie cu partenerii nostri de la Bruxelles, a spus Misa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )