Libnet.ro
UNICEF

09:00

Gabriela Szabo: Am acceptat functia la CSM Bucuresti pentru un an, imi doresc sa facem un club foarte mare

Adevărul Adevărul,
Gabriela Szabo: Am acceptat functia la CSM Bucuresti pentru un an, imi doresc sa facem un club foarte mare

Fosta atleta Gabriela Szabo a declarat, miercuri, ca a acceptat functia de director general la CSM Bucuresti pentru un an, subliniind ca isi doreste sa transforme acest club intr-unul foarte mare. continuă pe Adevărul

Gabriela Szabo a fost numita in functia de director general al CSM Bucuresti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a numit-o pe Gabriela Szabo in functia de director general al Clubul Sportiv Municipal Bucuresti, pe o perioada de maxim un an, dupa ce la inceputul lunii iunie l-a demis pe Alin Petrache din aceasta functie pentru cheltuieli iresponsabile, transmit surse din presa.

Firea a mutat:Szabo e noul director general al clubului CSM Bucuresti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a numit-o pe Gabriela Szabo in functia de director general al Clubul Sportiv Municipal Bucuresti, pe o perioada de maxim un an, dupa ce la inceputul lunii iunie l-a demis pe Alin Petrache din aceasta functie pentru cheltuieli iresponsabile.

Gabriela Szabo, noul director general al CSM Bucuresti

Gabriela Szabo a fost numita, vineri, in functia de director general al Clubul Sportiv Municipal Bucuresti, pe o perioada de maxim un an, dupa ce la inceputul lunii iunie Alin Petrache a fost demis din aceasta functie pentru cheltuieli iresponsabile.

Gabriela Szabo, noul director general al CSM Bucuresti

Gabriela Szabo a fost numita vineri in functia de director general al CSM Bucuresti, se arata intr-un comunicat al Primariei Municipiului Bucuresti PMB). incepand cu aceasta.

Gabi Szabo este noul director general al CSM Bucuresti

Gabriela Szabo a fost numita vineri in functia de director general al CSM Bucuresti, se arata intr-un comunicat al Primariei Municipiului Bucuresti PMB), remis duminica Agerpres.

Un nou transfer de marca pentru CSM Bucuresti: Castiga iar Champions League? (FOTO)

Campiona Romaniei la handbal feminin, CSM Bucuresti, a mai reusit o achizitie de marca in vederea viitorul sezon competitional. Suedeza Sabina Jacobsen a semnat pe doi ani cu CSM Bucuresti, dupa ce .

Handbal: Suedeza Sabina Jacobsen, noua jucatoare a echipei CSM Bucuresti

Suedeza Sabina Jacobsen, de la FC Midtjylland, este noua jucatoare a campioanei Romaniei la handbal feminin, CSM Bucuresti, se arata pe site-ul oficial al echipei. Jacobsen a semnat un contract pentru urmatorii doi ani si va purta tricoul cu numarul 9.

Firea taie si spanzura si in sport: a numit noul director general la CSM Bucuresti. Clubul sa devina o forta mondiala!

Primarul Capitalei a anuntat, in februarie 2017, aducerea Cristinei Neagu la clubul de handbal, de curand l-a dat afara pe directorul general de la CSM si tocmai a dezvaluit cine va ocupa de acum incolo postul ramas vacant.

Leonardo Badea a demisionat din functia de deputat, pentru a prelua sefia ASF

Social-democratul Leonardo Badea a demisionat din functia de deputat, pentru a prelua sefia ASF, potrivit surselor din presa.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2824 seconds )