Libnet.ro
UNICEF

23:30

Gadget de Mos Nicolae: Top 10 accesorii pentru iPhone

Playtech Playtech,
Gadget de Mos Nicolae: Top 10 accesorii pentru iPhone

Cu cateva saptamani inainte de Craciun a venit timpul sa va decideti ce cadouri vreti sa cumparati, mai ales cand e vorba de accesorii pentru iPhone. in cazul in care nu v-ati cheltuit toate economiile de Black Friday, a venit momentul sa va faceti o lista cu persoanele importante din viata voastra si sa va aduceti aminte referintele subtile la un cadou pe care acestea le-au facut pe parcursul anului. Daca nu va vine nimic in minte, ganditi-va care sunt []. continuă pe Playtech

Gadget de Mos Craciun: Top 10 accesorii pentru iPhone

Cu cateva saptamani inainte de Craciun a venit timpul sa va decideti ce cadouri vreti sa cumparati, mai ales cand e vorba de accesorii pentru iPhone. in cazul in care nu v-ati cheltuit toate economiile de Black Friday, a venit momentul sa va faceti o lista cu persoanele importante din viata voastra si sa va aduceti aminte referintele subtile la un cadou pe care acestea le-au facut pe parcursul anului. Daca nu va vine nimic in minte, ganditi-va care sunt [].

Mos Nicolae inseamna 106 ani pentru un batran din Maramures. Nu a luat niciun medicament in viata lui si e perfect sanatos

Mos Nicolae inseamna pentru un batran din localitatea maramureseana Cornesti implinirea unei frumoase varste. La data de 6 decembrie 2014 Mihai Ivanciuc din Cornesti implineste nici mai mult, nici mai putin decat 106 ani.

Gabriela Cristea, mai nerabdatoare ca un copil! Iata cum il asteapta pe Mos Nicolae

Gabriela Cristea pare sa se numere printre cele mai nerabdatoare vedete atunci cand vine vorba despre venirea lui Mos Nicolae din aceasta noapte. S-a pregatit deja temeinic! Iata cum isi asteapta cadourile!.

Mos Nicolae vine cu surprize la Negresti Oas: gasca Zurli si Mister Nicu

Mos Nicolae se anunta foarte darnic cu micutii din Negresti-Oas urmand sa ajunga in oras sambata, 6 decembrie, ora 14. 00, in fata Catedralei Ortodoxe, acolo unde va fi impodobit bradul si va fi instalata o scena. Una dintre surprizele mosului se numeste Gasca Zurli. De asemenea, Mister Nicu va avea grija de buna dispozitie a micutilor.

FOTO PROTESTE Mos Nicolae vine cu salarii restante pentru asistentii persoanelor cu handicap si asistentii maternali

Mos Nicolae vine in judetul Maramures cu salarii restante pentru asistentii persoanelor cu handicap, dar si pentru asistentii maternali. Tocmai din aceasta cauza, aceste doua categorii au decis sa iasa in strada pentru a-si striga nemultumirile, in speranta ca cinieva ii va auzi.

FOTO VIDEO PROTESTE Mos Nicolae vine cu salarii restante pentru asistentii persoanelor cu handicap si asistentii maternali

Mos Nicolae vine in judetul Maramures cu salarii restante pentru asistentii persoanelor cu handicap, dar si pentru asistentii maternali. Tocmai din aceasta cauza, aceste doua categorii au decis sa iasa in strada pentru a-si striga nemultumirile, in speranta ca cinieva ii va auzi.

De Mos Nicolae, Sinaia devine cel mai luminos oras de pe Valea Prahovei. Peste 500 de decoratiuni vor fi aprinse in statiune

Anul acesta, pentru prima data in istoria statiunii Sinaia, au fost montate peste 500 de decoratiuni luminoase de iarna. Elementul central va fi reprezentat de un brad cu 10. 000 de leduri, inalt de 10 metri. Iluminatul festiv se aprinde sambata, de Mos Nicolae.

STUDIU: Romanii aloca aproape 300 de lei pentru cadouri de Mos Nicolae

Bugetul romanilor alocat in acest an pentru achizitionarea cadourilor pe care le aduce Mos Nicolae va fi de 294 lei, similar cu cel de anul trecut 290 lei), iar dulciurile si jucariile vor fi cele mai intalnite daruri in ghetute.

Mos Nicolae imparte cadouri la Ploiesti Shopping City pentru cei mai cuminti copii

Magia sarbatorilor de iarna va fi simtita din plin la sfarsitul acestei saptamani. Mos Nicolae ii asteapta plin de daruri pe cei mai cuminti copii la Ploiesti Shopping City.

Iluminatul festiv se aprinde in ajun de Mos Nicolae la Ploiesti. Concerte, artificii si daruri pentru cei mici

Deschiderea oficiala a sarbatorilor de iarna la Ploiesti va avea loc vineri, 5 decembrie, in ajun de Mos Nicolae, pe pietonalul din zona centrala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )