Libnet.ro
UNICEF

17:00

Gadgeturile sunt tot mai bune la reproducerea realitatii, iar oamenii tot mai predispusi sa sufere din cauza asta

Adevărul Adevărul,
Gadgeturile sunt tot mai bune la reproducerea realitatii, iar oamenii tot mai predispusi sa sufere din cauza asta

Saptamana trecuta a aparut stirea cu utilizatorii de iOS 7 care se plang de animatiile si efectele pe care le are noua versiune a sistemului de operare. Daca se mai adauga si noua lume cu realitate augmentata, se poate ajunge la o noua afectiune generata de tehnologie?. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai bune pozitii ca sa ramai insarcinata

Unele femei sunt asa de norocoase, incat raman insarcinate inca de la prima incercare, altele, insa, au mai putin noroc si trebuie sa incerce mai multe luni la rand. Site-ul Sheknows. com stie care sunt cele mai.

Subiectele zilei: Miza in Dosarul ICA. Domeniul de 60 de milioane de euro al lui Voiculescu; Peste 60% din romani dau spaga personalului medical. Care sunt cele mai bune spitale; DW: Ce implicare are George Soros la Rosia Montana

Efectul asupra trecerilor de pietoni al licitatiilor in familie de la CNADNR. Firma pe care o detine fratele directorului de achizitii de la Compania de Drumuri si o alta societate au castigat un contract, de 6 milioane de euro, pentru lucrari de. Guvernul da 16,7 milioane de euro pe 600 microbuze scolare pentru primarii care nu pot angaja soferi. Primar: Ai mancare-n frigider, dar n-ai voie sa-l deschizi. Pana la sfarsitul acestui an, Guvenul va cumpara, prin ministerul condus de.

PSD: Rezultatele guvernarii USL sunt deja mult mai bune decat tot ce a obtinut guvernarea PDL

Purtatorul de cuvant al PSD, europarlamentarul Catalin Ivan, sustine ca rezultatele guvernarii USL sunt deja mult mai bune decat ceea ce a reusit sa obtina guvernarea PDL. El a declarat, vineri, intr-o .

Dominatia germano-japoneza - Care sunt cele mai valoroase brand-uri auto din lume

Toyota, Mercedes-Benz si BMW sunt cele mai valoroase brand-uri auto din lume, arata editia 2013 a topului realizat de Interbrand pentru cele mai mari 100 de brand-uri. Domeniul auto este cel mai prezent in top 100, cu 14 companii dintre care trei valoreaza peste 30 mld dolari fiecare.

Cele mai bune aplicatii mobile pentru elevi.

Tehnologia joaca un rol important in educatia copilului, iar aplicatiile mobile educationale pot simplifica si imbunatati modul de invatare pentru elevi. Matematica poate deveni mai distractiva cu ajutorul aplicatiilor mobile precum Matematica pentru pregatitoare II, unde copiii trebuie sa il ajute pe PitiClic cu matematica, sau Kids Numbers and Math, care ii invata pe cei mici sa numere pana la 10 si sa realizeze calcule simple, a adaugat Radu Boanca ThePhoneGeeks. Cu ajutorul .

Antonescu, despre prezidentiale: Avem lucruri mai bune de facut in USL decat sa ne intrebam, pana in 2014, daca ne sustineti sau nu ne sustineti

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, la Sighetu Marmatiei, ca mai este mai bine de un pana la alegerile prezidentiale, precizand ca in acest timp nu este necesara preocuparea sustinerii.

Google anunta o schimbare majora a motorului de cautare si promite raspunsuri mai bune la cautari mai complexe

Google a anuntat un nou algoritm de cautare numit Hummingbird care reprezinta inca un pas catre transformarea motorului intr-unul conversational care poate raspunde la intrebari cat mai complexe. Este cea mai radicala schimbare a Google Search din 2010 incoace, iar Google poate raspunde la intrebari cat mai lungi direct in interfata sa, fara ca userul sa mai mearga spre alte pagini.

Impasul privind bugetul SUA taie tot mai mult din pretul petrolului

Pretul futures al petrolului brut West Texas Intermediate WTI) a scazut in intervalul 23 - 27 septembrie, pentru a treia saptamana la rand, pe piata americana, investitorii speculand ca cea mai mare economie a lumii va fi afectata de impasul privind bugetul SUA.

PSD si PNL au tot mai multe motive de cearta.

Dupa episodul parsivel si dupa schimbul de replici taioase de la mijlocul lunii septembrie, social-democratii au incercat acreditarea ideii ca problemele au fost discutate si rezolvate, ca USL merge mai departe cu Antonescu pe post de prezidentiabil. Evolutiile din ultimele zile confirma insa ceea ce se vorbea neoficial inca de atunci, si anume ca liberalii vor face si mai abitir opozitie din interiorul USL. Ce castiga din aceasta strategie? Imagine in primul rand, aratand electoratului .

Utile: Cartofii prajiti nu au un efect nociv pentru sanatate; Totul despre ortorexia nervoasa, o afectiune recenta, dar tot mai extinsa; Cum poate provoca stoarcerea cosurilor moartea; Cum lupti eficient cu cel mai mare dusman al inimii

De ce vindecarea se lasa uneori asteptata. Adesea, din dorinta de a te pune mai repede pe picioare si de a-ti continua nestingherit activitatile. Ce sa faci ca sa functioneze orice dieta. Ti se intampla sa tii dieta, dar sa nu ai sorti de izbanda? Ei bine, chiar daca tii un regim ca la carte, exista anumite.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3133 seconds )