Libnet.ro
UNICEF

19:30

GAFA COLOSALA in prima ordonanta de urgenta a GUVERNULUI DANCILA: Au prorogat termenul de depunere a DECLARATIEI 600, dar AU UITAT SA....

B1 B1,
GAFA COLOSALA in prima ordonanta de urgenta a GUVERNULUI DANCILA: Au prorogat termenul de depunere a DECLARATIEI 600, dar AU UITAT SA....

Inceputul cu stangul pentru noul guvern condus de premierul Viorica Dancila! Au crezut ca au rezolvat problema privind declaratia 600, dar au uitat un amanunt extrem de important. Desi au prorogat termenul de. continuă pe B1

Prima sedinta a Guvernului Dancila are loc astazi

Prima sedinta a Guvernului condus de Viorica Dancila va avea loc astazi, cand ar urma sa fie discutata o Ordonanta de Urgenta privind amanarea depunerii formularului 600 pana la sfarsitul lunii martie.

Prima sedinta a Guvernului Dancila are loc astazi; va fi discutata o Ordonanta de Urgenta privind formularul 600

Prima sedinta a Guvernului condus de Viorica Dancila va avea loc miercuri, cand ar urma sa fie discutata o Ordonanta de Urgenta privind amanarea depunerii formularului 600 pana la sfarsitul lunii martie, potrivit news. ro. In acest interval, ar urma sa fie gasita o solutie pentru eliminarea acestui formular, potrivit noului ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici.

Prima sedinta a Guvernului Dancila are loc astazi. Va fi discutata o Ordonanta de Urgenta privind formularul 600

Prima sedinta a Guvernului condus de Viorica Dancila va avea loc miercuri, cand ar urma sa fie discutata o Ordonanta de Urgenta privind amanarea depunerii formularului 600 pana la sfarsitul lunii martie. in acest interval, ar urma sa fie gasita o solutie pentru eliminarea acestui formular, potrivit noului ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici.

Viorica Dancila, ANUNT OFICIAL privind formularul 600: Ce se prevede in prima ordonanta de urgenta a noului guvern! Va fi sau NU ELIMINAT?! (VIDEO)

In prima sedinta de guvern de la instalarea guvernului Viorica Dancila, premierul a anuntat adoptarea unei ordonante de urgenta privind prorogarea termenului de depunere a actului pana la 15.

Guvernul Dancila schimba, in prima sedinta, o decizie adoptata de Grindeanu in prima Ordonanta emisa

O masura luata de Cabinetul Dancila in prima sedinta de Guvern reverseaza o decizie adoptata prin prima Ordonanta a guvernului Grindeanu, Ministerului pentru Fonduri Europene redevine de sine statator, dupa un an de cand s-a decis trecerea lui in.

Prima reactie a lui Liviu Dragnea dupa votul de incredere acordat Guvernului Dancila: Am speranta ca acest Cabinet va sta in functie pana in 2020

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, dupa votul de incredere acordat de Parlament Guvernului Dancila, ca are incredere ca acesta va ramane in functie pana la finalul ma.

Miercuri va avea loc prima sedinta a Guvernului Dancila

Premierul desemnat Viorica Dancila a anuntat ca va avea prima intalnire cu ministrii Cabinetului sau luni seara, la Palatul Victoria, urmand ca miercuri sa se desfasoare prima sedinta a noului Guvern, transmite Agerpres.

Platforma Romania 100 semnaleaza lipsa steagului UE din poza de investire a Guvernului Dancila!

Greseala de protocol sau mesaj clar privind directia Romaniei in UE?, se intreaba reprezentantii platformei Romania 100 cu privire la faptul ca din poza de la investirea Guvernului Dancila lipseste steagul Uniunii Europene. Un mesaja in.

Membrii Guvernului Dancila au depus juramantul la Palatul Cotroceni

Membrii Guvernului Dancila au depus juramantul, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Cotroceni, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis.

Niculae Badalau, presedintele executiv al PSD, e absent de la votul pentru investirea Guvernului Dancila

Niculae Badalau, presedintele executiv al PSD si senator, a fost declarat absent la votul din Parlament pentru investirea Guvernului Dancila. El a fost strigat de chestorul Senatului si declarat absent. Badalau este autorul unei scrisori critice la adresa lui Liviu Dragnea in urma cu doua saptamani.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2582 seconds )