Libnet.ro
UNICEF

11:15

Guvernul Dancila schimba, in prima sedinta, o decizie adoptata de Grindeanu in prima Ordonanta emisa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Guvernul Dancila schimba, in prima sedinta, o decizie adoptata de Grindeanu in prima Ordonanta emisa

O masura luata de Cabinetul Dancila in prima sedinta de Guvern reverseaza o decizie adoptata prin prima Ordonanta a guvernului Grindeanu, Ministerului pentru Fonduri Europene redevine de sine statator, dupa un an de cand s-a decis trecerea lui in. continuă pe Wall-Street Ro

Guvernul Dancila decide astazi soarta formularului 600

Prima sedinta a Guvernului condus de Viorica Dancila va avea loc miercuri, cand ar urma sa fie discutata o Ordonanta de Urgenta privind amanarea depunerii formularului 600 pana la.

Guvernul Dancila a trecut de Parlament

ACTUALIZARE 17:40 Guvernul Dancila a trecut de Parlament Guvernul condus de Viorica Dancila a fost investit de catre Parlament,astazi cu 282 de voturi favorabile, 136 de voturi impotriva si o abtinere. ------ * ACTUALIZARE 17:35 Votul pentru Guvernul Dancila si pentru programul de guvernare s-a incheiat ------ * ACTUALIZARE 17:30 Kelemen Hunor: Ne indreptam spre o situatie tragica si este irelevant daca pana in 2020 mai votam cinci guverne ------ * ACTUALIZARE 16:55 A inceput votul de investire a Guvernului Dancila ------ * ACTUALIZARE 16:50 Dancila: Guvernul va raspunde pentru oportunitatea deciziilor exclusiv in fata coalitiei de guvernare ------ * ACTUALIZARE 16:35 RALUCA TURCAN: Nu lasati ca paranoia lui Liviu Dragnea sa distruga complet Romania ------ * ACTUALIZARE 16:15 Dragnea: Doamna Viorica Dancila a respirat aerul occidental, s-a distantat de modul romanesc de a face politica ------ * ACTUALIZARE 15:55 Dancila: Nu voi introduce nicio taxa noua; vom renunta la formularul 600 ------ * ACTUALIZARE 15:45 Premierul desemnat, Viorica Dancila, a spus, in plenul reunit al Parlamentului, ca reprezinta, alaturi de Cabinetul sau, vointa politica a coalitiei majoritare din Parlament, spunandu-le parlamentarilor ca nu vor vota persoane, ci dorinta cetatenilor Romaniei exprimata la alegerile din decembrie 2016. ------ * ACTUALIZARE 15:40 Viorica Dancila: Obiectivul meu este ca in 2020 Romania sa fie in clasamentul celor mai puternice economii din UE ---- Senatul si Camera Deputatilor s-au reunit luni dupa-amiaza pentru votul privind Cabinetul Dancila. La sedinta si-au inregistrat prezenta 352 de parlamentari.

Prima sedinta a Guvernului Dancila are loc astazi

Prima sedinta a Guvernului condus de Viorica Dancila va avea loc astazi, cand ar urma sa fie discutata o Ordonanta de Urgenta privind amanarea depunerii formularului 600 pana la sfarsitul lunii martie.

Prima sedinta a Cabinetului Dancila. Se discuta amanarea formularului 600

Prima sedinta a Cabinetului Dancila are loc miercuri, cand ar urma sa fie discutata o Ordonanta de U.

Prima sedinta a Guvernului Dancila are loc astazi; va fi discutata o Ordonanta de Urgenta privind formularul 600

Prima sedinta a Guvernului condus de Viorica Dancila va avea loc miercuri, cand ar urma sa fie discutata o Ordonanta de Urgenta privind amanarea depunerii formularului 600 pana la sfarsitul lunii martie, potrivit news. ro. In acest interval, ar urma sa fie gasita o solutie pentru eliminarea acestui formular, potrivit noului ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici.

Prima sedinta a Guvernului Dancila are loc astazi. Va fi discutata o Ordonanta de Urgenta privind formularul 600

Prima sedinta a Guvernului condus de Viorica Dancila va avea loc miercuri, cand ar urma sa fie discutata o Ordonanta de Urgenta privind amanarea depunerii formularului 600 pana la sfarsitul lunii martie. in acest interval, ar urma sa fie gasita o solutie pentru eliminarea acestui formular, potrivit noului ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici.

Miercuri va avea loc prima sedinta a Guvernului Dancila

Premierul desemnat Viorica Dancila a anuntat ca va avea prima intalnire cu ministrii Cabinetului sau luni seara, la Palatul Victoria, urmand ca miercuri sa se desfasoare prima sedinta a noului Guvern, transmite Agerpres.

SCHIMBARI IMPORTANTE in executiv in prima sedinta de guvern: APARE UN NOU MINISTER

Prima sedinta de guvern a cabinetului Dancila a adus mai multe masuri de reorganizare a administratiei publice centrale in concordanta cu Hotararea Parlamentului pentru acordarea increderii no.

Cand va avea loc prima sedinta a noului Guvern

Premierul desemnat Viorica Dancila a anuntat ca va avea prima intalnire cu ministrii Cabinetului sau luni seara, la Palatul Victoria, urmand ca miercuri sa se desfasoare prima sedinta a.

Raluca Turcan: Guvernul Dancila a inceput cu stangul

Guvernul Dancila - Dragnea a inceput deja cu stangul, deoarece premierul a promis, in Parlament, renuntarea la formularul 600, nu amanarea aplicarii acestuia, a declarat,.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )