Libnet.ro
UNICEF

09:15

Gafa la evenimentul organizat la Templul Coral din Capitala, cu ocazia unei sarbatori evreiesti: Victor Ponta a luat cuvantul inaintea lui Klaus Iohannis (VIDEO)

B1 B1,
Gafa la evenimentul organizat la Templul Coral din Capitala, cu ocazia unei sarbatori evreiesti: Victor Ponta a luat cuvantul inaintea lui Klaus Iohannis (VIDEO)

Cu ocazia unei sarbatori evreiesti organizat al Templul Coral din Capitala, premierul Victor Ponta a fost invitat de organizatori la pupitru, pentru a tine un discurs, inaintea presedintelui Klaus Iohannis,. continuă pe B1

Raed Arafat, despre cazul femeii care s-a aruncat de pe un bloc din Capitala: Perna are un efect limitat. Sunt oameni care pur si simplu nu mai vor sa traiasca (VIDEO)

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a declarat, facand referire la femeia in varsta de 60 de ani din Capitala, care s-a aruncat de pe un bloc de 8 etaje de pe Calea Victoriei, ca in final, perna are un efect.

Camera de consum pentru dependentii de droguri din Capitala. Ce presupune proiectul

Consumatorii de droguri din Capitala ar putea beneficia de o camera de consum, in care sa fie asistati de o echipa multi-disciplinara, astfel de spatii fiind deja functionale in mai multe tari, unde infractionalitatea si numarul infectiilor cu HIV sau.

Ajutor pentru consumatorii de droguri din Capitala

Consumatorii de droguri din Capitala ar putea beneficia de o camera de consum, in care sa fie asistati de o echipa multi-disciplinara, informeaza Mediafax.

Traficul rutier in zona Academiei Militare din Capitala este blocat, din cauza unor sapaturi facute gresit la metrou. Politistii au deviat traficul pe rute ocolitoare (VIDEO)

Traficul rutier in zona Academiei Militare din Capitala este blocat pe doua benzi dupa ce asfaltul s-a umflat si a crapat joi dimineata cand muncitorii au inceput sa foreze in subteran pentru viitoarea.

Circulatia OPRITA in zona Podului Izvor din Capitala, dupa ce craterul aparut ieri in asfalt s-a extins

Traficul rutier in zona Izvor din Capitala a fost inchis de politisti, miercuri dimineata, dupa ce fisura aparuta marti dupa-amiaza in asfalt s-a extins pe toate cele trei benzi ale bulevardului Splaiul.

O comisie va analiza masurile luate in cazul femeii care s-a aruncat de pe un bloc din Capitala

O comisie va analiza masurile luate in cazul femeii care s-a aruncat, vineri seara, de pe un bloc din centrul Capitalei, unde a stat mai bine de 30 de ore amenintand cu sinuciderea, in timp ce negociatorii Politiei si pompierii au incercat sa o salveze, a declarat Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne, potrivit surselor din presa.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )