Libnet.ro
UNICEF

17:45

Gafa de proportii la decernarea premiilor Oscar 2017. Trofeul pentru cel mai bun film a fost a fost atribuit gresit musicalului La La Land. Ce au raspuns organizatorii

România Liberă România Liberă,
Gafa de proportii la decernarea premiilor Oscar 2017. Trofeul pentru cel mai bun film a fost a fost atribuit gresit musicalului La La Land. Ce au raspuns organizatorii

Cea de-a 89-a editie a premiilor Oscar nu a fost lipsita de gafe. Astfel, la categoria Cel mai bun film, Warren Beatty a anuntat gresit initial ca La La Land este pelicula castigatoare, corectandu-se ulterior cu anuntul ca filmul care a obtinut premiul este, de fapt, Moonlight. continuă pe România Liberă

Gafa de proportii la decernarea premiilor Oscar 2017. Trofeul pentru cel mai bun film a fost a fost atribuit gresit musicalului La La Land. Organizatorii si-au cerut scuze si au anuntat ca investigheaza situatia

Cea de-a 89-a editie a premiilor Oscar nu a fost lipsita de gafe. Astfel, la categoria Cel mai bun film, Warren Beatty a anuntat gresit initial ca La La Land este pelicula castigatoare, corectandu-se ulterior cu anuntul ca filmul care a obtinut premiul este, de fapt, Moonlight.

Gafa de proportii la decernarea premiilor Oscar 2017. Trofeul pentru cel mai bun film a fost a fost atribuit gresit musicalului La La Land

Cea de-a 89-a editie a premiilor Oscar nu a fost lipsita de gafe. Astfel, la categoria Cel mai bun film, Warren Beatty a anuntat gresit initial ca La La Land este pelicula castigatoare, corectandu-se ulterior cu anuntul ca filmul care a obtinut premiul este, de fapt, Moonlight.

Gafa istorica de la Oscar 2017, asemanatoare cu cea de la Miss Universe (VIDEO)

Gafa uriasa de la decernarea premiilor Oscar 2017, cand prezentatorul a anuntat in mod eronat castigatorul trofeului pentru cel mai bun film, aminteste de cea de la Miss Universe. in.

Autoritatile americane i-au interzis unui cineast din Siria sa participe la decernarea premiilor Oscar

Autoritatile americane au hotarat sa ii interzica intrarea in tara unui tanar sirian care participa la decernarea premiilor Oscar. Cameramanul Khaled Khatib, in varsta de 21 de ani, a contribuit la realizarea unui film documentar tulburator despre razboiul sirian. The White Helmets Castile Albe) a fost nominalizat la Premiile Academiei Americane de Film la sectiunea Documentary Short Subject) Documentar scurtmetraj).

Moment stanjenitor la gala premiilor Oscar 2017: Sotia cantaretului John Legend, surprinsa dormind in timpul unui discurs (VIDEO)

Gala de decernare a premiilor Oscar a fost unul dintre cele mai asteptate momente ale anului pentru majoritatea persoanelor care lucreaza in domeniul cinematografiei, dar si pentru fani. Printre cei invitati.

VIDEO. Presedintele SUA, Donald Trump, a fost ironizat la gala premiilor Oscar 2017: Hey, Donald Trump, esti treaz?

Realizatorul de talk-show-uri si actorul Jimmy Kimmel a prezentat cea de-a 89-a gala a premiilor Oscar, profitand de aceasta pozitie pentru a-l ironiza, in repetate randuri, pe presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

Cine sunt castigatorii premiilor Oscar 2017- lista completa

Cea de-a 89-a gala de decernare a premiilor Oscar, organizata la Dolby Theatre din Los Angeles s-a incheiat. Lungmetrajul Moonlight a castigat premiul Oscar la categoria cel mai bun film. Emma Stone La La Land) si Casey Affleck.

FOTO. Gafa de proportii la premiile Oscar 2017. Fotografia unei femei in viata, inclusa intr-un videoclip dedicat artistilor care au murit in ultimul an

Fotografia unei femei care este inca in viata a fost inclusa intr-un videoclip dedicat artistilor care si-au pierdut viata in 2016, in cadrul unui moment de la cea de-a 89-a editie a galei premiilor Oscar. Momentul marcheaza o noua gafa de proportii a organizatorilor, dupa ce La La Land a fost anuntat eronat ca fiind castigatorul trofeului suprem, desi distinctia ii apartinea peliculei Moonlight.

Un cineast sirian nu a primit viza turistica americana si va rata gala premiilor Oscar 2017

Un cineast sirian in varsta de 21 de ani, directorul de imagine al unui scurtmetraj documentar nominalizat la Oscar, nu a primit viza turistica americana si va rata gala premiilor Academiei de film americane, ce va avea loc duminica seara la Los Angeles, relateaza revista Variety.

O alta gafa la Oscar 2017: Un videoclip comemorativ a inclus o fotografie a unei producatoare care este in viata

Gafa de proportii a organizatorilor galei premiilor Oscar 2017, prin anuntarea eronata a trofeului Cel mai bun film al anului pentru La La Land, a fost insotita de o alta eroare, ce s-a produs atunci cand un videoclip comemorativ a inclus o fotografie a unei femei care este in viata, informeaza Variety, arata News. ro.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )