Libnet.ro
UNICEF

09:45

Gala American Music Awards va avea loc anul acesta in luna noiembrie

Adevărul Adevărul,
Gala American Music Awards va avea loc anul acesta in luna noiembrie

ABC si Dick Clark Productions au anuntat ca editia 2020 a American Music Awards este programata pentru 22 noiembrie, insa nu au precizat deocamdata ce format va avea gala, scrie Variety. continuă pe Adevărul

Gala American Music Awards va avea loc anul acesta in luna noiembrie

ABC si Dick Clark Productions au anuntat ca editia 2020 a American Music Awards este programata pentru 22 noiembrie, insa nu au precizat deocamdata ce format va avea gala.

Radu Banciu: 10 August, subiect prea dificil pentru justitia din Romania Eu sper ca alegerile sa nu mai aiba loc anul acesta (VIDEO)

Radu Banciu a sustinut, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca subiectul 10 August este prea dificil pentru justitia din Romania. A precizat asta in contextul in care DIICOT a clasat o.

Prima zi de Electric Castle, fara festival anul acesta. Un concert pentru nimeni a avut loc la Bontida si transmis online VIDEO

Prima zi de Electric Castle, fara festival anul acesta, insa distractia s-a mutat in online. Organizatorii au organizat un concert pentru nimeni, care a avut loc la inceputul lunii la Bontida, fara public, dar care a fost filmat si documentat, pas cu pas.

Citu: Avem bani suficienti anul acesta. Suntem pregatiti pentru cel mai sumbru scenariu, dar nu vom taia de la investitii pentru dublarea alocatiilor

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a tinut sa precizeze ca Romania are suficienti bani anul acesta pentru realizarea tuturor proiectelor pe care si le-a propus si ca nu va taia de la investitii pentru a putea dubla alocatiile.

CORONAVIRUS |Virgil Musta: Spitalul Victor Babes din Timisoara a ajuns in situatia dificila de a nu mai avea loc pentru pacientii infectati cu SARS-CoV-2 (VIDEO)

Virgil Musta, seful Sectiei de Boli Infectioase de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, a declarat ca unitatea medicala a ajuns in situatia de a nu mai avea loc pentru pacientii infectati cu noul.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )