Libnet.ro
UNICEF

07:00

Radu Banciu: 10 August, subiect prea dificil pentru justitia din Romania Eu sper ca alegerile sa nu mai aiba loc anul acesta (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: 10 August, subiect prea dificil pentru justitia din Romania Eu sper ca alegerile sa nu mai aiba loc anul acesta (VIDEO)

Radu Banciu a sustinut, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca subiectul 10 August este prea dificil pentru justitia din Romania. A precizat asta in contextul in care DIICOT a clasat o. continuă pe B1

Raetchi (PNL), despre dosarul 10 august, ingropat de DIICOT: Precedent periculos. Lucrurile nu vor ramane asa in privinta represiunii coordonate de PSD!

Fara sanctiuni si imbunatatiri legislative, 10 august va fi un precedent periculos pentru functionarea in limite constitutionale a institutiilor de forta si, implicit, pentru democratia din Romania, sustine liberalul Ovidiu Raetchi, dupa ce DIICOT a ingropat dosarul privind represiunea violenta din 10 august 2018, din timpul guvernarii PSD.

DIICOT, in dosarul 10 august, clasat partial: A existat o complicitate morala a protestatarilor pasnici din Piata Victoriei Nu toate victimele colaterale au fost si victime inocente

DIICOT sustine, in ordonanta de clasare a dosarului 10 august, in care au fost scosi de sub urmarire penala sefii de atunci ai Jandarmeriei, ca a existat o complicitate morala a protestatarilor pasnici din Piata Victoriei, care nu s-au delimitat de cei care au exercitat violente asupra fortelor de ordine, ci chiar s-au amuzat. Mai mult, procurorii au tras concluzia ca nu toate victimele colaterale ale interventiei jandarmilor au fost si victime victime inocente. DIICOT invoca credinta sincera si dispozitii CEDO pentru interventia in forta a jandarmilor.

Lider PNL: Decizia DIICOT in dosarul 10 august trebuie luata ca atare si respectata. Exista o prerogativa disciplinara ce poate fi folosita de MAI

Liberalul Ovidiu Raetchi, vicepresedinte al Comisiei pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala din Camera Deputatilor, afirma ca decizia DIICOT in dosarul 10 august trebuie luata ca atare si respectata, aceasta putand fi verificata doar in cadrul unui control ierarhic deja anuntat.

Dosarul 10 August, clasat partial. Sefii din Jandarmerie scapa de acuzatii, restul cauzei ajunge pe masa Sectiei Parchetelor Militare

Sefii din Jandarmeria Romana care au coordonat interventia fortelor de ordine impotriva protestatarilor din Piata Victoriei la mitingul diasporei din data de 10 august 2018 scapa de urmarirea penala, dupa ce acuzatiile la adresa lor au fost clasate, potrivit unui comunicat al DIICOT.

DIICOT: Dosarul 10 august a fost clasat

Procurorii DIICOT au dispus, miercuri, clasarea dosarului 10 august, sub aspectul savarsirii infractiunii de actiuni impotriva ordinii constitutionale. Prin ordonanta din data de 26. 2020, procurori.

Dosarul 10 august a fost clasat. DIICOT contrazice PSD: Nu a fost lovitura de stat Jandarmii care au exercitat violente nejustificate, preluati de Parchetul Militar

Dupa aproape doi ani de la evenimentele din 10 august 2018, procurorii DIICOT au decis clasarea unei parti din dosarul privind violentele din Piata Victoriei. Este vorba despre partea in care fostul ministru al.

La aproape 2 ani de la violentele din Piata Victoriei, DIICOT claseaza partial dosarul 10 august Sefii Jandarmeriei, scosi de sub urmarire penala

La aproape 2 ani de la reprimarea violenta a mitingului diasporei din Piata Victoriei, procurorii DIICOT claseaza partial dosarul 10 august. Procurorii DIICOT spun ca nu exista probe ca a fost vorba despre o tentativa de lovitura de stat, asa cum a sustinut Jandarmeria Romana. DIICOT, care a preluat acest dosar in urma cu maia bine de un an, sustine si ca nu ar fi fost pregatita din timp reprimarea protestului, asa cum au afirmat o parte dintre manifestantii care au facut plangeri penale impotriva jandarmilor. Prin urmare, conducerea Jandarmeriei de la acea vreme a fost scoasa de sub urmarire penala.

Radu Banciu, dupa ce Victor Ponta a ramas fara titlul de doctor: Un nemernic mai putin. Hotul ne-a parlit anii astia cu spagile lui (VIDEO)

Episodul Victor Ponta - plagiator s-a incheiat cu bine pentru noi, a sustinut Radu Banciu, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, dupa ce liderul Pro Romania a ramas fara titlul de doctor.

Radu Banciu: Toate tarile balcanice au construit drumuri inclusiv in munti. Romania face o data la 4 ani studii de fezabilitate pentru cele 4 drumuri pe care nu le va construi niciodata

Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu problemele pe care le areRomaniain ceea ce priveste infrastructura. Potrivit juranlistului, romanii vor mai avea mult de.

Radu Banciu despre certificatele false de COVID-19: Ne ducem neaparat sa ne facem vacanta la greci, n-are importanta daca suntem bolnavi sau nu. Cu 40 de euro, ne ducem direct in rai

Radu Banciu a comentat in editia de martiseara a emisiunii Lumea lui Banciu frauda care are loc lagranita dintre Bulgaria si Grecia, unde se vand certificate false care.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )