Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gala Excelentei in Mediere 2015 Cine sunt mediatorii premiati in acest an

România Liberă România Liberă,
Gala Excelentei in Mediere 2015 Cine sunt mediatorii premiati in acest an

In week-end-ul 27-28 februarie a avut loc editia a treia a Galei Excelentei in Mediere , in cadrul careia au fost acordate premii pentru mediatorii care s-au remarcat prin activitatea lor in cursul anului 2014. Festivitatea de premiere a fost urmata, a doua zi, de conferinta profesionala Medierea in Romania. Abordare nationala versus abordare europeana, in cadrul careia au sustinut prelegeri Tatiana Ciaglic, Presedintele Consiliului de Mediere din Republica Moldova, Conf. univ. dr. Ioan Hosu si Av. Ionela Cuciureanu, Junior Associate, Cosmovici Intellectual Property. continuă pe România Liberă

Top On The Move: Cine sunt romanii numiti pe pozitii de conducere la privat si la stat

Luna februarie s-a incheiat in forta cu numiri de manageri atat in companiile private, cat si in la stat. wall-street. ro vi le prezinta pe cele mai importante.

REVISTA PRESEI: Documentarul Vin romanii continua. Cine sunt protagonistii

In ziarele de vineri, citim despre continuarea documentarului The Romanians are coming, cum au ajuns banii contribuabililor in buzunarele politicienilor si ai oamenilor de afaceri, contradictia dintre Master Plan si Strategia de Implementare, dar si despre ANRP.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )