Libnet.ro
UNICEF

09:30

Gala Globurilor de Aur 2019: cum vor protesta actritele fata de hartuirea sexuala si ce simbolizeaza alegerea FOTO

Adevărul Adevărul,
Gala Globurilor de Aur 2019: cum vor protesta actritele fata de hartuirea sexuala si ce simbolizeaza alegerea FOTO

Actritele au ales noi elemente pe care le vor purta la gala Globurilor de Aur 2019, care sa ateste faptul ca sunt sustinatoare ale miscarii Times Up, in semn de protest fata de hartuirea sexuala. continuă pe Adevărul

Gala Globurilor de Aur 2019: cum vor protesta actritele impotriva hartuirilor sexuale si ce simbolizeaza alegerea FOTO

Actritele au ales noi elemente pe care le vor purta la gala Globurilor de Aur 2019, care sa ateste faptul ca sunt sustinatoare ale miscarii Times Up, in semn de protest impotriva hartuirilor sexuale.

Globurile de aur 2019: Care sunt temele filmelor nominalizate

Filme despre rasism, politica si muzica domina nominalizarile la cea de-a 76-a editie a galei Globurilor de Aur, care va avea loc duminica seara, la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles, si care deschide noul sezon al marilor premii de la Hollywood, ce va culmina cu decernarea Oscarurilor, transmite Mediafax.

HOROSCOP PESTI pentru 2019. Pestii vor scapa de datorii, dar vor cauta sa fie singuri

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse de la Antena 3 horoscopul runelor pentru 2019. Au o viata mai sanatoasa din punct de.

HOROSCOP PESTI pentru 2019. Pestii vor scapa de datorii, dar vor cauta si singuratatea

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la Antena 3 horoscopul runelor pentru 2019. Au o viata mai sanatoasa din punct de vedere material. Scapa de.

FORT: Transportatorii romani vor protesta joi in fata Parlamentului European

Federatiei Operatorilor Romani de Transport FORT) va participa, alaturi de celelalte organizatii patronale din Romania si nu numai, la protestul impotriva Pachetului Mobilitate 1, care va avea loc joi, 10 ianuarie, intre orele 08. 00 in fata Parlamentului European - Piata Luxembourg, se arata intr-un comunicat al Federatiei Operatorilor Romani de Transport FORT).

Globurile de Aur 2019. Lista completa a nominalizarilor la Globurile de Aur VIDEO

Drama cu accente comice Vice, un film biografic regizat de Adam McKay, in care actorul Christian Bale interpreteaza rolul fostului vicepresedinte american Dick Cheney, conduce plutonul productiilor care au primit.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )