Libnet.ro
UNICEF

16:30

Gala Internetics 2014 va avea loc pe 12 noiembrie, la Halele Carol

Antena3 Antena3,
Gala Internetics 2014 va avea loc pe 12 noiembrie, la Halele Carol

Gala Internetics de anul acesta va avea loc pe 12 noiembrie, la Halele Carol,incepand cu ora 19. 30 si va fi prezentata de Cristian China Birta si George Buhnici. Festivitatea de premiere va avea loc anul acesta. continuă pe Antena3

Gala invatamantului Bacauan 2014. 500 de elevi, studenti si profesori vor fi premiati pentru performantele scolare

Gala invatamantului Bacauan, va avea loc vineri, 7 noiembrie, de la ora 15, la Teatrul de Vara Radu Beligan. Peste 500 de elevi, studenti, profesori, consilieri educativi si directori vor fi premiati pentru rezultatele exceptionale obtinute in anul scolar 2013-2014. Evenimentul organizat de Primaria Bacau este sponsorizat si de mediul privat din judetul Bacau.

Florin Georgescu, despre o eventuala numire in functia de premier: Sunt onorat de propunere. Discutiile vor avea loc dupa al doilea tur

Viceguvernatorul BNRFlorin Georgescu, nominalizat de Victor Ponta ca posibil premier, in cazul in care liderul PSD va iesi presedinte, a spus ca discutiile privind numirea sa la conducerea Guvernului vor avea.

Verificarea voturilor multiple dureaza 6 luni, desi ar fi putut avea loc in timp real

Numarul alegatorilor pe listele suplimentare s-a dublat la prezidentialele de duminica, fata de alegerile din 2009. Cresterea acestor cifre, mai ales in judete fara opozitie, industrie si potential turistic a generat controverse. Suspiciunile puteau fi indepartate daca politicienii luau masuri pentru depistarea votului multiplu in timp real.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )