Libnet.ro
UNICEF

01:05

Actritele din Friends s-au reunit la Premiile Emmy 2020

ADPM ADPM,
Actritele din Friends s-au reunit la Premiile Emmy 2020

Gala digitala de decernare a Premiilor Emmy 2020 a adus o multime de surprize, printre care si o reuniune neasteptata a actritelor din Friends. Este vorba despre Jennifer Aniston, Courteney Cox si Lisa Kudrow. continuă pe ADPM

Cum s-au imbracat vedetele la Premiile Emmy 2020 fara a mai sosi pe Red Carpet

Premiile Emmy s-au mutat anul acesta in lumea virtuala, la fel cum s-a intamplat cu majoritatea evenimentelor importante in contextul pandemiei. Iata cum s-au imbracat vedetele la Premiile Emmy 2020 fara a mai sosi pe red carpet! .

Machiajele de la Premiile Emmy 2020

Dincolo de aparitiile vestimentare, vedetele au afisat look-uri impecabile si din punct de vedere al machiajului la Emmy 2020. Iata pentru ce stiluri de make up au optat in prima editie digitala a importantei ceremonii.

HBO a dominat premiile Emmy. Cei mai buni actori si cele mai bune seriale. Lista completa a castigatorilor

Trofeele Primetime Emmy au fost acordate duminica seara, intr-o ceremonie care a avut loc pentru prima data online, gazduita de Jimmy Kimmel. Cea de-a 72-a gala a reprezentat o seara cu numeroase premiere, scrie Variety.

Castigatorii premiilor EMMY 2020

Premiile Emmy 2020 au fost decernate in cadrul unei gale derulata intr-un mod cu totul aparte, din pricina pandemiei. Iata cine au fost castigatorii premiilor care recompenseaza performanta in productia de televiziune.

Cele mai sexy rochii de la Premiile Emmy

An de an, Premiile Emmy reprezentau nu doar o importanta gala de premiere pentru industria televiziunii, ci si o ocazie pentru staruri de a afisa tinute spectaculoase pe red carpet. Iata cele mai sexy rochii de la Premiile Emmy.

Cele mai memorabile aparitii de la Premiile EMMY

Se apropie editia din acest an a Galei Premiilor Emmy, ocazie sa privim in urma si sa facem o selectie a celor mai memorabile aparitii ale vedetelor pe covorul rosu al prestigioasei ceremonii.

Primetime Emmy 2020 - Zendaya, desemnata cea mai buna actrita intr-un serial dramatic. Vezi si lista celorlalte premii acordate

Zendaya a fost desemnata cea mai buna actrita in rol principal intr-un serial dramatic, gratie interpretarii sale din productia de televiziune Euphoria, in cadrul celei de-a 72-a editii a galei de decernare a premiilor Primetime Emmy, desfasurata duminica seara la Los Angeles, relateaza AFP, citata de Agerpres. La aceasta categorie au mai concurat actritele Jennifer Aniston The Morning Show), Olivia Colman The Crown), Jodie Comer Killing Eve), Laura Linney Ozark) si Sandra Oh Killing Eve).

Gala Premiilor Emmy 2020, tinuta online din cauza pandemiei Lista castigatorilor (VIDEO)

Cea de-a 72-a gala de a premiilor Emmy, echivalentul Oscarurilor pentru productiile de televiziune, s-a desfasurat la Staples Centre din Los Angeles, intr-un cadru special. Anul acesta, premiile au fost acordate .

Lista premiilor Emmy 2020: vezi cine a plecat acasa cu un trofeu

Primetime Emmy Awards 2020, care onoreaza cele mai bune titluri si cei mai buni actori din televiziune, au fost prezentate duminica, in cadrul unei decernari inedite de premii, asa cum cer.

HBO a dominat Primetime Emmy 2020

Canalul HBO, detinut de compania ATT, a dominat gala de decernarea a premiilor Primetime Emmy, obtinand 30 de trofee, printre care pentru cel mai bun serial dramatic, 039;039;Succession039;039;, si pentru cea mai buna miniserie, 039;039;Watchmen039;039;, in timp ce Apple.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )