Libnet.ro
UNICEF

05:45

Gala Uniunii Cineastilor din Romania: filmul Pozitia copilului, in regia lui Calin Netzer, a castigat marele premiu

Adevărul Adevărul,
Gala Uniunii Cineastilor din Romania: filmul Pozitia copilului, in regia lui Calin Netzer, a castigat marele premiu

Filmul Pozitia copilului, in regia lui Calin Peter Netzer, a castigat marele premiu si trofeul Uniunii Cineastilor din Romania UCIN) pe anul 2013, la gala care a avut loc luni seara, la Cinema Studio din Capitala. continuă pe Adevărul

Google Play este acum disponibil pentru dezvoltatorii din Romania

Google Play este acum disponibil pentru dezvoltatorii din Romania care doresc sa ofere aplicatii contra cost pe platforma Android. Aceasta este o veste buna pentru dezvoltatorii de aplicatii Android, acestia avand acum posibilitatea de a monetiza aplicatiile pe care le lanseaza in Google Play. Romania intra astfel pe lista celor 45 de tari care permit folosirea acestui serviciu, iar dezvoltatorii se pot adresa publicului din 130 de tari, cu aplicatii in limba engleza. Aplicarea pentru vanzarea aplicatiilor se poate face [].

Dezvoltatorii romani pot vinde acum aplicatii Google Play direct din Romania

Dezvoltatorii romani pot vinde de la 1 mai aplicatii pentru Android prin magazinul online Google Play direct din Romania si vor putea incasa veniturile in lei, dupa ce Google a adaugat Romania, alaturi de alte sapte state, pe lista tarilor din care pot fi deschise conturi Google Play Merchant. Pana la 1 mai, dezvoltatorii romani aveau posibilitatea sa ofere utilizatorilor doar aplicatii Android gratuite, iar pentru vanzare era necesara deschiderea de firme si conturi Google Play Merchant in tarile in care compania americana furniza acest serviciu, informeaza Mediafax.

Dezvoltatorii romani pot vinde acum aplicatii Google Play Store direct din Romania

Dezvoltatorii romani pot vinde acum aplicatii pentru Android prin magazinul online Google Play direct din Romania si vor putea incasa veniturile in lei, dupa ce Google a adaugat Romania, alaturi de alte sapte state, pe lista tarilor din care pot fi.

Vanzari direct din Romania pentru Google Play

Dezvoltatorii romani pot vinde acum aplicatii pentru Android prin magazinul online Google Play direct din Romania si vor putea incasa veniturile in lei, dupa ce Google a adaugat Romania, alaturi de alte sapte state, pe lista tarilor din care pot fi deschise conturi Google Play Merchant.

N-ai stiut ca exista: meserii uitate ale romanilor, inregistrate in Clasificarea Ocupatiilor din Romania

Au denumiri ce par arhaice si te fac sa te intrebi despre ce este vorba. Zeci de pozitii din Clasificarea Ocupatiilor din Romania COR) sunt necunoscute multor romani, insa acestea exista si, mai mult, sunt angajati care le ocupa. RO iti.

Peste 2.800 Toyota din Romania sunt rechemate in service din cauza airbag-ului pentru sofer

Un total de 2. 833 automobile Toyota din Romania, modelele RAV4, Land Cruiser 150 si Hilux, sunt rechemate in service din cauza unor posibile deteriorari ale spirei de la volan, care in cele din urma poate conduce la aprinderea martorului de airbag in bord si la neactivarea acestuia in cazul unui accident.

Natuzzi va transfera productia din Romania in Italia

Producatorul italian de mobila Natuzzi a decis sa transfere productia a 130. 000 de canapele de la uzina din Romania la o uzina din Puglia Italia), in conformitate cu un acord semnat in luna octombrie a anului trecut cu Ministerul italian al Dezvoltarii Economice, informeaza cotidianul Il Sole 24 ore.

Simona Halep, prima jucatoare de tenis din Romania care a depasit trei milioane de dolari castigati din premii

Simona Halep, locul 5 WTA, este prima jucatoare de tenis din Romania care a depasit suma de trei milioane de dolari premii brut), dupa ce s-a calificat in turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, invingand-o pe germanca Julia Goerges.

Imaginea sumbra a presei din Romania: arma politica si instrument de presiune pe justitie, capabila sa foloseasca abuziv libera exprimare - raport FreeEx

Ultimul raport FreeEx privind libertatea presei creioneaza o imagine sumbra a pietei media din Romania pe parcursul ultimului an. Presa este folosita ca arma politica; institutii media folosesc abuziv dreptul la libera exprimare; CNA pare incapabil sa descurajeze practicile necurate si ameninta chiar, dreptul la libera exprimare; Televiziunea publica continua sa ofere servicii puterii - acestea sunt cateva dintre problemele ce au afectat libertatea de exprimare in 2013, potrivit raportului FreeEx.

Aplicatii contra cost, disponibile si catre dezvoltatorii Google Play din Romania

Google a anuntat luni posibilitatea ca dezvoltatorii din Romania sa ofere aplicatii si jocuri contra cost in Google Play, adresandu-se astfel utilizatorilor din 130 de tari, unde Google Play este accesibil.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )