Libnet.ro
UNICEF

16:45

Vanzari direct din Romania pentru Google Play

România Liberă România Liberă,
Vanzari direct din Romania pentru Google Play

Dezvoltatorii romani pot vinde acum aplicatii pentru Android prin magazinul online Google Play direct din Romania si vor putea incasa veniturile in lei, dupa ce Google a adaugat Romania, alaturi de alte sapte state, pe lista tarilor din care pot fi deschise conturi Google Play Merchant. continuă pe România Liberă

Dezvoltatorii romani pot vinde acum aplicatii Google Play Store direct din Romania

Dezvoltatorii romani pot vinde acum aplicatii pentru Android prin magazinul online Google Play direct din Romania si vor putea incasa veniturile in lei, dupa ce Google a adaugat Romania, alaturi de alte sapte state, pe lista tarilor din care pot fi.

Medicamente contrafacute pentru cancer, distribuite in Europa: Firme din Romania, implicate intr-o retea mafiota

Firme din Romania, implicate in scandalul medicamentelor contrafacute pentru tratarea cancerului. Anchetatorii italieni au descoperit o retea mafiota cu ramificatii la nivel european. Din fericire, medicamentele nu.

Care sunt cele mai populare meserii din Romania

Cea mai populara meserie din Romania este cea de profesor. Portrivit datele oficiale, peste 230. 000 de romani sunt profesori in scoli si licee, scriu jurnalistii de la gandul. info. Pe urmatorul loc se afla cei.

La ordinea zilei: Orasul din Romania cu mai multi votanti pe listele electorale decat locuitori

Dana Grecu a prezentat, in editia de miercuri a emisiunii La ordinea zilei, situatia in care se afla orasul din Romania cu mai multi votanti pe liste decat locuitori, potrivit recensamantului din 2011.

Reportaj: Prima fabrica de airbag-uri din Romania. Cum au ajuns americanii la Roman

Compania americana TRW Automotive a inaugurat marti, la Roman, prima fabrica deairbag-uri din Romania, in urma unei investitii de peste 25 de milioane de euro. Unitatea de productie a fost inaugurata in prezenta presedint.

Vaslui: invatator care a batut o eleva de 9 ani, sanctionat cu retinerea a 10% din salariu pentru trei luni

Un invatator din Vaslui care in urma cu o luna a batut in timpul orelor de curs o eleva de noua ani a fost sanctionat cu retinerea a 10 la suta din salariu, pentru o perioada de trei luni. Potrivit.

Ponta, reclamat la Consiliul pentru Discriminare, dupa glumele privind saritura cu parasuta a Elenei Udrea: Femeile din Romania au parte de un premier misogin

PMP l-a reclamat pe premierul Victor Ponta la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, dupa glumele acestuia facute pe seama sariturii cu parasuta pe care a facut-o de 1 mai Elena Udrea. in numele.

Ce se intampla in cladirile de birouri din Romania. Productivitatea angajatilor scade semnificativ

In Romania nu exista cladiri de birouri iluminate conform tehnologiilor si conceptelor dezvoltate in ultimii cinci ani, potrivit diviziei de electrice a producatorului si importatorilor autohtoni pentru aparate.

Zeci de mii de romani, in pericol. O mare parte dintr-un oras din Romania ar putea fi maturata de ape

O mare parte din orasul Targu Jiu ar putea fi maturata de ape in orice moment, in cazul unei viituri puternice. Barajul de la intrarea in municipiu nu mai poate prelua debitul mare de apa. Autoritatile ii vor.

Zeci de mii de romani, in pericol. O mare parte a unui oras din Romania ar putea fi maturata de ape

O mare parte din orasul Targu Jiu ar putea fi maturata de ape in orice moment, in cazul unei viituri puternice. Barajul de la intrarea in municipiu nu mai poate prelua debitul mare de apa. Autoritatile ii vor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )