Libnet.ro
UNICEF

00:07

Gala WALL-STREET 2014: eMAG, cea mai inovatoare strategie de HR

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Gala WALL-STREET 2014: eMAG, cea mai inovatoare strategie de HR

EMag, cel mai important retailer online din Romania, condus de Iulian Stanciu foto), a fost desemnat castigator la categoria cea mai inovatoare strategie de HR, la GALA WALL-STREET. RO cu tema Inovatia in business, organizata in. continuă pe Wall-Street Ro

Gala Wall-Street 2014: Mircea Tudor, desemnat antreprenorul anului

Mircea Tudor a fost desemnat antreprenorul anului 2014 la Gala WALL-STREET. RO cu tema Inovatia in business, organizata in luni seara la Hotelul Howard Johnson, Sala Platinum Grand Ballroom.

Gala Wall-Street.ro: FAN Courier, cea mai inovatoare companie cu capital autohton

FAN Courier, cel mai mare jucator din industria de curierat din Romania, fondat in urma 16 ani de trei antreprenori romani, a fost desemnat cea mai inovatoare companie cu capital autohton la Gala wall-street. ro cu tema Inovatia in business, organizata.

ING Bank, cea mai inovatoare institutie financiara a anului la Gala WALL-STREET.RO

ING Bank a fost desemnata cea mai inovatoare institutie financiara a anului, la Gala WALL-STREET. RO cu tema Inovatia in business, organizata luni seara Hotelul Howard Johnson, Sala Platinum Grand Ballroom.

Gala WALL-STREET.RO 2014: Abris Capital Partners, desemnat cel mai dinamic investitor

Fondul de private equity Abris Capital Partners a fost desemnat Cel mai dinamic investitor, la GALA WALL-STREET. RO cu tema Inovatia in business, organizata in luni seara la Hotelul Howard Johnson, Sala Platinum Grand Ballroom.

Gala Wall-Street: MOL Romania, desemnata multinationala anului 2014

Compania MOL Romania a fost desemnata multinationala anului 2014 la Gala wall-street. ro cu tema Inovatia in business, organizata luni seara Hotelul Howard Johnson, Sala Platinum Grand Ballroom.

Gala Wall-Street: Omer Tetik, desemnat managerul anului 2014

Omer Tetik a fost desemnat managerul anului 2014 la Gala Wall-Street. ro cu tema Inovatia in business, organizata luni seara Hotelul Howard Johnson, Sala Platinum Grand Ballroom.

Gala Wall-Street: Inovi Romania castiga premiul pentru inovatie in ITC

Sibienii de la Inovi Romania, firma cu o experienta de aproape 15 ani pe piata locala, au castigat premiul pentru inovatie in ITC la cea de-a doua editie a Galei Wall-Street. ro.

Bilant Black Friday la eMag: cel mai scump produs vandut vreodata online

EMag , cel mai important retailer online din Romania, a vandut in primele noua ore ale zilei de Black Friday 2014, 420. 000 de produse in valoare totala de 145 de milioane de lei, printre care si cel mai scump produs vandut vreodata online - un.

WALL-STREET.RO premiaza inovatia in business. 2014, un an mai inovator?

RO premiaza luni, 24 noiembrie, cei mai inovativi jucatori din mediul business in 2014, in cadrul galei anuale organizata de echipa noastra.

La WALL-STREET 360, saptamana post Black Friday: ce am invatat din evenimentul reducerilor

Saptamana WALL-STREET 360 este dedicata reactiilor post Black Friday, sarbatoarea reducerilor care a dus la vanzari de sute de milioane de lei in retailul traditional si online din Romania.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )