Libnet.ro
UNICEF

16:00

Galati: Trei tineri petrecareti au ajuns la spital dupa ce au fost batuti de politisti

B1 B1,
Galati: Trei tineri petrecareti au ajuns la spital dupa ce au fost batuti de politisti

Trei tineri din Galati au ajuns la spital, dupa ce au fost batuti de politisti. Barbatii sustin ca ar fi fost agresati de politistii Sectiei 2 de Politie Galati, dupa ce acestia au incercat sa ii. continuă pe B1

Botosani: Trei tineri, dati in urmarire internationala. Vezi de ce.

Trei tineri din judetul Botosaniau fost dati in urmarire internationala, pentru ca ar fi incendiat mai multe masini, relateaza Mediafax. Cei trei tineri, cu varste intre 20 si 32 de ani, au fost identificati de politistii din Botosani, cu sprijinul Directiei Operatiuni Speciale. In urma activitatilor specifice, desfasurate de politistii botosaneni, cu sprijinul specialistilor Directiei Operatiuni Speciale - IGPR, au fost identificati trei tineri, cu varste cuprinse intre 20 si 32 de ani, din .

Un agent de paza a fost transportat la spital dupa ce a fost injunghiat intr-un bar din Iasi

Un agent de paza din Iasi a ajuns la spital dupa ce a fost injunghiat in momentul in care a incercat sa puna capat unui scandal iscat intr-un bar. Dupa ce a pierdut la jocurile de noroc, un barbat a.

Trei tineri grav raniti in urma unui accident in Somcuta Mare

Un grav accident de circulatie a avut loc azi noapte pe un drum din Maramures. Patru tineri, care se intorceau spre Baia Mare au intrat cu masina intr-un stalp din localitatea Somcuta Mare. in urma impactului, trei tineri au fost grav raniti, iar al patrulea a scapat nevatamat.

Trei tineri suspectati ca au incendiat mai multe masini, dati in urmarire internationala

Trei tineri din judetul Botosani suspectati ca in urma cu un an au incendiat mai multe masini au fost dati in urmarire internationala, pe numele acestora fiind emise mandate de arestare preventiva in lipsa, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )