Libnet.ro
UNICEF

07:15

Trei tineri suspectati ca au incendiat mai multe masini, dati in urmarire internationala

Hotnews Hotnews,
Trei tineri suspectati ca au incendiat mai multe masini, dati in urmarire internationala

Trei tineri din judetul Botosani suspectati ca in urma cu un an au incendiat mai multe masini au fost dati in urmarire internationala, pe numele acestora fiind emise mandate de arestare preventiva in lipsa, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Botosani: Trei tineri, dati in urmarire internationala. Vezi de ce.

Trei tineri din judetul Botosaniau fost dati in urmarire internationala, pentru ca ar fi incendiat mai multe masini, relateaza Mediafax. Cei trei tineri, cu varste intre 20 si 32 de ani, au fost identificati de politistii din Botosani, cu sprijinul Directiei Operatiuni Speciale. In urma activitatilor specifice, desfasurate de politistii botosaneni, cu sprijinul specialistilor Directiei Operatiuni Speciale - IGPR, au fost identificati trei tineri, cu varste cuprinse intre 20 si 32 de ani, din .

Trei tineri grav raniti in urma unui accident in Somcuta Mare

Un grav accident de circulatie a avut loc azi noapte pe un drum din Maramures. Patru tineri, care se intorceau spre Baia Mare au intrat cu masina intr-un stalp din localitatea Somcuta Mare. in urma impactului, trei tineri au fost grav raniti, iar al patrulea a scapat nevatamat.

Galati: Trei tineri petrecareti au ajuns la spital dupa ce au fost batuti de politisti

Trei tineri din Galati au ajuns la spital, dupa ce au fost batuti de politisti. Barbatii sustin ca ar fi fost agresati de politistii Sectiei 2 de Politie Galati, dupa ce acestia au incercat sa ii.

Trei romani care au exploatat mai multe tinere in Anglia, retinuti pentru trafic de persoane si proxenetism

Trei persoane din Buzau si Bacau au fost retinute de procurorii Directiei de Incestigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) sub acuzatiile de proxenetism si trafic de persoane.

TOP cele mai fiabile masini in Germania. Ce defecte au gasit nemtii la Dacia Sandero

Dacia Sandero se tine bine in topul fiabilitatii realizat de Automobil Clubul German ADAC). Datele pe 2012 arata ca Sandero se mentine in topul cinci al celor mai fiabile masini de clasa B, devansand modele precum Volkswagen Polo, Opel Corsa, Toyota Yaris sau Ford Fiesta. Oile negre in aceasta clasa sunt Hyundai i20, Honda Jazz si Fiat Punto, iar cele mai fiabile au fost Nissan Micra, MINI si batranul Peugeot 206.

Soferii cred ca Google si Apple pot face mai multe pentru siguranta auto decat producatorii de masini

Consumatorii au mai multa incredere in companii de IT si tehnologie ca Google si Apple cand vine vorba despre siguranta auto, nu in producatorii de masini, reiese dintr-o cercetare de piata realizata in Marea Britanie. Respondentii sunt constienti ca smartphone-urile sunt un factor pertubator la volan, dar se asteapta ca firmele din Silicon Valley sa contribuie in mod semnificativ la imbunatirea securitatii rutiere.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )