Libnet.ro
UNICEF

19:15

Galaxy Gear 2 si Galaxy Gear Neo smartwatch-uri Samsung la MWC 2014

Playtech Playtech,
Galaxy Gear 2 si Galaxy Gear Neo smartwatch-uri Samsung la MWC 2014

Dupa lungi speculatii in jurul acestor gadgeturi, Samsung a anuntat astazi la intr-o conferinta desfasurata la Barcelona, Galaxy Gear 2 si Galaxy Gear 2 Neo. Dupa ce anul trecut cei de la Samsung si-au incercat norocul cu prima generatie de Galaxy Gear, acum a venit momentul update-ului incremental pe care il asteptam cu totii, la MWC 2014. Nu vorbim de schimbari revolutionare la capitolul design, dupa cum se poate observa si in imaginile alaturate, dar cu siguranta cele doua ceasuri []. continuă pe Playtech

Samsung Gear 2 si Samsung Gear Neo Smartwatch-uri Samsung la MWC 2014

Dupa lungi speculatii in jurul acestor gadgeturi, Samsung a anuntat astazi la intr-o conferinta desfasurata la Barcelona, Gear 2 si Gear 2 Neo. Dupa ce anul trecut cei de la Samsung si-au incercat norocul cu prima generatie de Galaxy Gear, acum a venit momentul update-ului incremental pe care il asteptam cu totii, la MWC 2014. Nu vorbim de schimbari revolutionare la capitolul design, dupa cum se poate observa si in imaginile alaturate, dar cu siguranta cele doua ceasuri inteligente anuntate [].

Cursa ceasurilor inteligente: Samsung Galaxy Gear 2 si ceasul Google

Cursa ceasurilor inteligente incepe sa se ascuta si apar noi informatii despre produsele Samsung sau chiar Google. Noi imagini cu Samsung Galaxy Gear 2 au aparut pe internet.

HTC are trei smartwatch-uri pregatite. Primul va fi prezentat saptamana viitoare, la MWC

Taiwanezii de la HTC nu isi vor prezenta urmatorul varf de gama in cazul MWC 2014, dar asta nu inseamna ca vor veni cu mana goala la evenimentul de saptamana viitoare, din Barcelona, potrivit The Verge.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )