Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un Galaxy Note 7 ar fi provocat un incendiu pe autostrada

Playtech Playtech,
Un Galaxy Note 7 ar fi provocat un incendiu pe autostrada

Astept cu entuziasm momentul in care nu vom mai detalia situatii dramatice cauzate de exploziile Galaxy Note 7, dar probabil ca vor mai trece cateva saptamani pana atunci. in total, doar in Statele Unite, au fost confirmate 70 de cazuri de telefoane Galaxy Note 7 explodate. inainte de publicarea acestei cifre cu vreo doua saptamani, []. continuă pe Playtech

Cati bani a pierdut Samsung din cauza exploziilor Galaxy Note 7

Dupa aproximativ doua saptamani de cand am aflat de primul Galaxy Note 7 care a explodat, pierderile financiare ale Samsung din cauza acestui subiect devin publice. Lansarea Galaxy Note 7 se anunta a fi cea mai costisitoare din ultimii ani, iar investitiile nu se vor face in promovarea dispozitivului. Din cauza faptului ca tot mai [].

Galaxy Note 7 nu va mai functiona dupa 30 septembrie

Daca ati auzit vreodata afirmatia, ,,prea putin, prea tarziu, aceasta se aplica de minune in cazul scandalului declansat de exploziile Galaxy Note 7. Cei de la Samsung s-au cambalbait,cand vine vorba de implementarea rapida si eficienta a unui program prin care toate unitatile Galaxy Note 7 sa se intoarca in fabrica. Desi la momentul lansarii [].

Prima victima Galaxy Note 7: un copil de 6 ani

Scandalul pe marginea Galaxy Note 7 nu pare sa se incheie prea curand, iar acum am inceput sa vorbim si de victime, nu doar de masini sau case incendiate. Nu trece o zi fara un anunt dezastruos pe marginea Galaxy Note 7. Degeaba au anuntat cei de la Samsung ca vor sa aiba inapoi toate [].

Scandalul Galaxy Note 7: cum verifici daca telefonul tau are probleme

Avand in vedere ca problemele Galaxy Note 7 au luat amploare in ultimele zile, compania Samsung a fost nevoita sa ofere sprijin clientilor posesori ai acestui smartphone. Pe langa rechemarea telefoanelor cu probleme, Samsung a promis si crearea unui site cu ajutorul caruia cei ce detin un Note 7 pot afla daca telefonul este sigur [].

Scandalul Galaxy Note 7: Peste 70 de telefoane au explodat numai in SUA

La inceputul lunii septembrie, cand Samsung a facut oficial anuntul de rechemare a telefoanelor Galaxy Note 7, aproximativ 35 de cazuri de smartphone-uri explozive erau deja inregistrate. Numarul s-a schimbat in defavoarea Samsung, astfel ca la momentul actual, doar in Statele Unite au fost inregistrate mai bine de 70 de Note 7 ce au avut [].

Samsung ia masuri pentru evitarea incendiilor cauzate de telefonul Galaxy Note 7

Producatorul sud-coreean Samsung a anuntat, miercuri, ca va lansa un update al sistemului de operare prin care va limita capacitatea de incarcare a bateriei telefonului Galaxy Note 7 la 60%, dupa ce, in ultima perioada, bateriile mai multor dispozitive din acest model au luat foc.

Samsung vrea sa repare situatia: Galaxy Note 7 va avea baterii de la un furnizor de incredere

Telefoanele Galaxy Note 7, in care probabil ca Samsung isi pusese multe sperante, au inceput sa explodeze pe banda rulanta la scurt timp dupa lansare, din cauza unui defect al bateriei. Prin urmare, gigantul sud-coreean a fost nevoit sa trateze situatia cu profesionalism si sa inceteze comercializarea telefoanelor, ceea ce a generat pierderi financiare imense.

Cele mai bune telefoane pe care sa le cumperi in locul unui Galaxy Note 7

Galaxy Note 7 este cel mai bun telefon Samsung, dar problema bateriei este una suficient de grava cat sa-l eviti. Acestea sunt cateva alternative.

Probleme mari pentru Samsung: Dupa avertizarea legata de utilizarea lui Galaxy Note 7 in timpul zborurilor, actiunile companiei au scazut cu 10 miliarde de dolari

Probleme mari pentru Samsung din cauza telefonului Galaxy Note 7. Dupa ce Administratia Federala a Aviatiei FAA) a avertizat ca acest model are defectiuni grave care pot duce la o explozie in timpul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )