Libnet.ro
UNICEF

13:30

Galaxy Note 9 versus iPhone X: care este mai rapid si mai rezistent

Playtech Playtech,
Galaxy Note 9 versus iPhone X: care este mai rapid si mai rezistent

La cateva zile dupa lansarea oficiala a Galaxy Note 9, o comparatie video cu indragitul iPhone X era inevitabila. Din fericire, avem parte de doua teste menite sa te ajute sa iei o decizie informata. Dintr-un punct de vedere, o comparatie intre doua telefoane lansate la o distanta de aproximativ noua luni nu este cea []. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy Note 9 v. iPhone X: care e mai rapid si mai rezistent

La cateva zile dupa lansarea oficiala a Galaxy Note 9, o comparatie video cu indragitul iPhone X era inevitabila. Din fericire, avem parte de doua teste menite sa te ajute sa iei o decizie informata. Dintr-un punct de vedere, o comparatie intre doua telefoane lansate la o distanta de aproximativ noua luni nu este cea [].

Samsung vrea sa uiti de Galaxy Note 7 asa ca il sterge din istorie

Cei de la Samsung au publicat un infografic interesant cu istoria seriei Note pana la ultimul. A fost omis Galaxy Note 7, miscare care-i de inteles, dat fiind ca a fost retras rapid de pe piata din cauza bateriei. Galaxy Note 7 este o pagina neagra in istoria sud coreenilor si primul telefon a carui [].

REVIEW Samsung Galaxy Note 9 Telefonul care vrea sa le faca pe toate

Primul Note a fost lansat acum sapte ani. intre atunci si acum s-au schimbat atat de multe, incat ai putea spune, scuzabil, ca sigur a trecut mai mult timp. Astfel, Samsung Galaxy Note 9 e acum mai mult decat un smartphone si mai mult decat altele. Sunt cateva momente definitorii in viata de peste un [].

Samsung vrea sa uiti explozivul Galaxy Note 7, in cel mai recent infografic oficial

Incercand sa promoveze noul smartphone de top din portofoliu, cei de la Samsung au publicat un infografic interesant cu istoria seriei Galaxy Note. Din pacate, a fost omis explozivul Galaxy Note 7. Galaxy Note 7 este o pagina neagra in istoria sud coreenilor si primul telefon a carui productie a fost incetata la scurt timp [].

Unde gasesti in Romania cel mai ieftin Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9 a intrat, oficial, in magazine, asa ca poate vrei sa stii de unde sa cumperi noul telefon al sud-coreenilor la cel mai bun pret. Samsung Galaxy Note 9 este noul flagship sud-coreean, anuntat pe 9 august si intrat in magazine pe 24 ale lunii. Are cam tot ce ti-ai putea dori [].

Cum arata Samsung Galaxy Note 9 dezasamblat si ce-i diferit de Note 8

Samsung Galaxy Note 9 arata la exterior aproape la fel ca modelul anterior, Note 8 si nici la interior lucrurile nu sunt foarte diferite, dar exista cateva diferente importante, o baterie mai mare si un corp mai lat. Samsung Galaxy Note 9 are o baterie de 4. 000 mAh, un display S-AMOLED de 6,4 inci, un [].

VIDEO Cine este cel mai rapid jucator din circuitul ATP? Ce au declarat Federer, Nadal si alte nume mari

Cu US Open-ul in plina desfasurare, jurnalistii de la TennisTV au lansat o intrebare celor mai mari jucatori ai lumii: cine este cel mai rapid sportiv din circuitul ATP? Au existat mai multe variante, insa totusi unul a avut cele mai multe voturi, printre care si cele ale lui Roger Federer si Rafael Nadal.

De ce noul iPhone va fi mai rapid ca niciodata, dar si mai eficient

Apple a lansat iPhone X si a fost numit cel mai rapid iPhone datorita procesorului A11 Bionic. Mai mult, este chiar mai rapid decat Samsung Galaxy Note 9. Se pare ca A12 este chiar mai performant. Apple se ocupa de designul A12, dar cipul este produs de TSMC si pentru acest procesor s-a schimbat procesul [].

Vivo promite telefonul cu cel mai rapid senzor de amprenta sub ecran

Vivo a lansat primul smartphone cu un senzor de amprenta sub ecran in luna martie a acestui an. Dupa aproximativ jumatate de an, Vivo X23 va integra cea mai noua versiune a acelei tehnologii revolutionare. in timp ce posesorii de iPhone X se bucura de un mecanism de recunoastere faciala versatil, care functioneaza pe timp [].

Alimentele care sunt mai eficientedecat medicamentele

Este natural sa va simtiti uneori cu unmoral mai scazut, dar daca acea stare de spirit scazuta persista zi de zi, ar putea semnala depresia. Tratamentul pentrudepresiepoate fi un proces.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2607 seconds )