Libnet.ro
UNICEF

00:07

GALERIE FOTO Centenarul Marii Uniri: a fost dezvelita o placa pe care scrie ca in Palatul Comunal din Buzau a functionat Cartierul General al Armatei Romane

Adevărul Adevărul,
GALERIE FOTO Centenarul Marii Uniri: a fost dezvelita o placa pe care scrie ca in Palatul Comunal din Buzau a functionat Cartierul General al Armatei Romane

La Buzau au inceput manifestarile dedicate Centenarului Marii Uniri, organizate la Palatul Comunal. Actiunea de astazi a dorit sa marcheze trecerea armatei romane spre frontul din Moldova. Un prim eveniment a fost dezvelirea unei placi de marmura care atesta rolul pe care cladirea emblematica a Buzaului l-a avut in perioada Primului Razboi Mondial. continuă pe Adevărul

Eveniment Asociatia Istoria Artei cu tema: Arhitectura neoromaneasca, promotoarea Marii Uniri

Asociatia Istoria Artei organizeaza in parteneriat cu Casa de cultura Friedrich Schiller organizeaza evenimentul Arhitectura neoromaneasca, promotoarea Marii Uniri, sustinut de dr. arh. Ruxandra Nemteanu, conferentiar universitar, expert in domeniul monumentelor istorice. Proiectul isi propune sa scoata la lumina si sa prezinte in mediul virtual principalele constructii realizate de arhitectii Paul Smarandescu, Petre Antonescu, Gheorghe Simotta, Victor Stephanescu, Statie Ciortan si Dimitrie Ionescu-Berechet. Alegerea acestor nume a fost determinata de impactul pe care l-au avut in arhitectura nationala printr-o cariera lunga si fructuoasa, prin promovarea unor programe de arhitectura noi .

Legea privind construirea Monumentului Marii Uniri, adoptata

ACTUALIZARE 17:00 Daniel Constantin: Proiectul a stat nepermis de mult in sertarele comisiilor de specialitate Proiectul de lege privind constructia Monumentului Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918 - Alba Iulia, adoptat de Senat in anul 2015, a stat nepermis de mult in sertarele comisiilor de specialitate, fapt care va face ca implementarea legii sa fie mult intarziata, a precizat astazi, Daniel Constantin, deputat neafiliat. ------------- Camera Deputatilor a adoptat, in sedinta de vot final care a avut loc astazi, proiectul de Lege privind construirea Monumentului Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918 - Alba Iulia, prin care statul roman aloca peste 18 milioane de lei pentru realizarea constructiei.

Lege privind construirea Monumentului Marii Uniri, adoptata

Camera Deputatilor a adoptat, in sedinta de vot final care a avut loc astazi, proiectul de Lege privind construirea Monumentului Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918 - Alba Iulia, prin care statul roman aloca peste 18 milioane de lei pentru realizarea constructiei.

Parlamentul a adoptat legea privind finantarea Monumentului Marii Uniri de la Alba Iulia cu suma de 18,8 milioane lei

Camera Deputatilor a adoptat, marti, cu 252 voturi pentru, unul impotriva si 10 abtineri, proiectul de lege privind construirea Monumentului Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918-Alba Iulia. Pentru inatreaga investitie se vor aloca de la bugetul de stat maximum 18,8 milioane lei.

Proiectul privind construirea Monumentului Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918 - Alba Iulia, adoptat de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a adoptat, marti, cu 252 voturi pentru, unul impotriva si 10 abtineri, proiectul de lege privind construirea Monumentului Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918 - Alba Iulia, potrivit Agerpres. Pentru acest monument se vor aloca de la bugetul de stat maximum 18,8 milioane lei.

Prima aparitie a Stelei Popescu pe o scena de teatru. Galerie FOTO

Prima aparitie a Stelei Popescu pe o scena de teatru a fost ca un magnet pentru public, care a indragit-o si urmarit-o fara incetare. Regretata Stela Popescu a renuntata la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )