Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lege privind construirea Monumentului Marii Uniri, adoptata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lege privind construirea Monumentului Marii Uniri, adoptata

Camera Deputatilor a adoptat, in sedinta de vot final care a avut loc astazi, proiectul de Lege privind construirea Monumentului Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918 - Alba Iulia, prin care statul roman aloca peste 18 milioane de lei pentru realizarea constructiei. continuă pe Ziarul Bursa

Legea privind construirea Monumentului Marii Uniri, adoptata

ACTUALIZARE 17:00 Daniel Constantin: Proiectul a stat nepermis de mult in sertarele comisiilor de specialitate Proiectul de lege privind constructia Monumentului Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918 - Alba Iulia, adoptat de Senat in anul 2015, a stat nepermis de mult in sertarele comisiilor de specialitate, fapt care va face ca implementarea legii sa fie mult intarziata, a precizat astazi, Daniel Constantin, deputat neafiliat. ------------- Camera Deputatilor a adoptat, in sedinta de vot final care a avut loc astazi, proiectul de Lege privind construirea Monumentului Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918 - Alba Iulia, prin care statul roman aloca peste 18 milioane de lei pentru realizarea constructiei.

Proiectul privind construirea Monumentului Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918 - Alba Iulia, adoptat de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a adoptat, marti, cu 252 voturi pentru, unul impotriva si 10 abtineri, proiectul de lege privind construirea Monumentului Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918 - Alba Iulia, potrivit Agerpres. Pentru acest monument se vor aloca de la bugetul de stat maximum 18,8 milioane lei.

Parlamentul a adoptat legea privind finantarea Monumentului Marii Uniri de la Alba Iulia cu suma de 18,8 milioane lei

Camera Deputatilor a adoptat, marti, cu 252 voturi pentru, unul impotriva si 10 abtineri, proiectul de lege privind construirea Monumentului Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918-Alba Iulia. Pentru inatreaga investitie se vor aloca de la bugetul de stat maximum 18,8 milioane lei.

Camera Deputatilor a adoptat proiectul de lege privind achizitionarea rachetelor Patriot

ACTUALIZARE 15:20 Liviu Dragnea: Amanarea legii privind rachetele Patriot, cauzata de prezenta membrilor Comisiei de Aparare la un poligon al SPP Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a explicat, astazi, ca amanarea adoptarii proiectului de lege privind achizitia sistemului de rachete Patriot a fost cauzata de faptul ca membrii Comisiei de Aparare a Senatului au fost invitati, in ziua sedintei, la un poligon de tir al Serviciului de Protectie si Paza SPP), mentionand ca el nu crede in coincidente. --------- Plenul Camerei Deputatilor a adoptat astazi cu 279 de voturi pentru, unul impotriva si o abtinere proiectul de lege pentru realizarea Capabilitatii de aparare aeriana cu baza la sol aferenta programului de inzestrare esential Sistem de rachete sol-aer cu bataie mare HSAM), conform unui comunicat de presa remis Redactiei.

Plenul a adoptat proiectul de lege privind achizitionarea rachetelor Patriot

ACTUALIZARE 13:50 Plenul Camerei Deputatilor a adoptat astazi cu 279 de voturi pentru, unul impotriva si o abtinere proiectul de lege pentru realizarea Capabilitatii de aparare aeriana cu baza la sol aferenta programului de inzestrare esential Sistem de rachete sol-aer cu bataie mare HSAM), conform unui comunicat de presa remis Redactiei.

Senatul a respins proiectul de lege privind alegerea in doua tururi a primarilor. ALDE a sustinut proiectul PNL

Plenul Senatului a respins luni proiectul de lege al PNL privind alegerea in doua tururi a primarilor, cu 46 voturi pentru, 59 voturi impotriva si 6 abtineri. Senatorii ALDE au anuntat ca voteaza in favoarea acestui proiect si ca sustin alegerea in doua tururi.

Senatul a adoptat proiectul de lege privind achizitionarea de rachete Patriot

Senatul adoptat in sedinta plenului de luni, in calitate de prima Camera sesizata, proiectul de lege al Guvernului pentru inzestrarea Armatei prin care se vor achizitiona sapte sisteme de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )