Libnet.ro
UNICEF

00:07

GALERIE FOTO. GRECIA. Lefkada, una dintre cele mai FRUMOASE insule ale Eladei

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO. GRECIA. Lefkada, una dintre cele mai FRUMOASE insule ale Eladei

Lefkada, poate chiar cea mai frumoasa insula a Greciei, face parte din grupa Insulelor Ionice si este situata in vestul Eladei. continuă pe România Liberă

GALERIE FOTO. Cum arata 10 dintre cele mai exotice insule din lume

Intre cele mai exotice insule din lume se numara cele grecesti, insulele Maldive, Sicilia, St Barths, Ibiza, Seychelles, Capri, Barbados, Mauritius si Malta.

GALERIE FOTO. GRECIA. Insula Corfu, paradisul verde cu plaje incantatoare

Insula Corfu, sau Kerkyra dupa cum o cunosc localnicii, este una dintre cele mai frumoase si insorite insule pe care Grecia le are. Se afla in nordul Marii Ionice si este un paradis plin de plantatii de portocali, lamai, maslini si brazi maiestuosi.

Klaus Iohannis participa la unul dintre cele mai importante festivaluri de muzica clasica

Presedintele Klaus Iohannis va participa la Festivalul de la Salzburg, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzica clasica din lume, care va avea loc in perioada 18 iulie - 30 august.

GALERIE FOTO. Cum arata FABULOASELE plaje ale Insulei Zakynthos

Insula Zakyntos este dintre cele mai insorite insule ale Greciei si este una dintre cele mai cautate insule ale Greciei cand vine vorba de relaxare, distractie si voie buna .

Steaua RATEAZA un nou transfer. Jucatorul a semnat cu una dintre rivale

Steaua a mai ratat un transfer, una dintre tintele gruparii ros-albastre semnand cu o rivala din campionat. Dupa cateva zile in care s-a discutat intens despre un interes pentru mijlocasul Felipe Teixeira,.

Unul dintre cele mai cunoscute site-uri de seriale piratate a fost inchis de autoritati

Mai multe site-uri au fost sechestrate de catre Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie. Printre ele se afla si un cunoscut portal de filme - serialepenet. ro.

GALERIE FOTO Cum arata prima pagina a ziarelor din toata lumea dupa ce grecii au votat Nu la referendum

Publicatii din toata lumea au pus pe prima pagina situatia din Grecia de dupa referendumul in care elenii au votat un categoric NU fata de conditiile impuse de creditorii Atenei, un rezultat surpriza ce pune Grecia intr-o situatie economica dramatica. Rezultatele referendumului din Grecia: 61,31% dintre greci au votat NU impotriva masurilor de austeritate), iar 38,69% au votat DA in favoarea masurilor cerute de creditorii externi)Prezenta la urne a fost de 62,50%.

Angela Ciochina a murit dupa un calvar de opt ani. Artista nu si-a mai revenit dupa moartea surorii si a tatalui: Avea numai rani, chiar viermi pe spate

In urma cu cinci ani, Angela Ciochina a fost la un pas de moarte fiind salvata de rudele care au gasit-o intr-o stare psihica si fizica mizerabile. Una dintre cele mai iubite cantarete de muzica pop din Romania comunista a incetat din viata dupa o suferinta uriasa provocata de moartea celor mai apropiati oameni.

Elena Udrea vrea sa devina mama si sa isi intemeieze o familie cu iubitul ei: Traiesc cea mai frumoasa etapa a vietii mele

Elena Udrea traieste una dintre cele mai frumoase perioade a vietii sale si recunoaste ca este mai linistita ca oricand. Ea se afla in concediu la malul Marii Negre si a acceptat sa vorbeasca despre.

Cea mai buna prietena a Elenei Udrea, avere de 4,5 milioane de dolari la Miami

Este una dintre cele mai bune prietene ale Elenei Udrea si are o avere de 4,5 milioane de dolari la Miami. Cazul Narcisei Mirica a fost prezentat marti, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Narcisa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )