Libnet.ro
UNICEF

17:00

GALERIE FOTO. Cum arata 10 dintre cele mai exotice insule din lume

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO. Cum arata 10 dintre cele mai exotice insule din lume

Intre cele mai exotice insule din lume se numara cele grecesti, insulele Maldive, Sicilia, St Barths, Ibiza, Seychelles, Capri, Barbados, Mauritius si Malta. continuă pe România Liberă

GALERIE FOTO. Cum arata FABULOASELE plaje ale Insulei Zakynthos

Insula Zakyntos este dintre cele mai insorite insule ale Greciei si este una dintre cele mai cautate insule ale Greciei cand vine vorba de relaxare, distractie si voie buna .

GALERIE FOTO Cum arata prima pagina a ziarelor din toata lumea dupa ce grecii au votat Nu la referendum

Publicatii din toata lumea au pus pe prima pagina situatia din Grecia de dupa referendumul in care elenii au votat un categoric NU fata de conditiile impuse de creditorii Atenei, un rezultat surpriza ce pune Grecia intr-o situatie economica dramatica. Rezultatele referendumului din Grecia: 61,31% dintre greci au votat NU impotriva masurilor de austeritate), iar 38,69% au votat DA in favoarea masurilor cerute de creditorii externi)Prezenta la urne a fost de 62,50%.

Insula Bisericuta, paradisul interzis muritorilor. Cum arata unul dintre cele mai spectaculoase locuri ale Romaniei

Insula Bisericuta, amplasata pe teritoriul localitatii Jurilovca, este o zona strict protejata care face parte din teritoriul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.

GALERIE FOTO. GRECIA. Insula Corfu, paradisul verde cu plaje incantatoare

Insula Corfu, sau Kerkyra dupa cum o cunosc localnicii, este una dintre cele mai frumoase si insorite insule pe care Grecia le are. Se afla in nordul Marii Ionice si este un paradis plin de plantatii de portocali, lamai, maslini si brazi maiestuosi.

Marea Britanie comemoreaza 10 ani de la cele mai grave atentate teroriste din Londra

Marea Britanie organizeaza marti ceremonii pentru comemorarea a zece ani de la atacurile teroriste din Londra, de la 7 iulie 2005, soldate cu moartea a 52 de persoane, intre care si o romanca, si ranirea a peste 700 de oameni. O slujba religioasa va avea loc la Catedrala St. Paul's, la care vor participa membri ai familiilor celor care au murit in atacurile ce au vizat trei trenuri de metrou si un autobuz, dar si unii dintre cei raniti in atentate. Numele celor 52 de victime vor fi citite in cadrul ceremoniei, care incepe la ora 11. 00, ora Romaniei).

Cele mai bune argumente pentru a-ti convinge copilul sa mearga la gradinita si sa depaseasca frica separarii de parinti - sfaturile psihologilor

Una dintre cele mai mari probleme care le dau batai de cap parintilor ai caror micuti pornesc la gradinita este teama copiilor de separare. Plansul, durerile inchipuite de burtica si santajul emotional sunt doar cateva din strategiile la care micutii apeleaza pentru a-si convinge parintii sa-i tina acasa.

Cele mai citite carti din toate timpurile. De la Biblie la Alchimistul lui Coelho

Printre cele mai citite carti din toate timpurile se numara Coranul, Biblia, clasicul Micul Print, alaturi de bestsellerurile ecranizate ale ultimilor ani: Codul lui Da Vinci, Cronicile din Narnia, Hobbitul, trilogia Stapanul inelelor. Volumele s-au vandut in sute de mii de exemplare in intreaga lume.

Cele mai sigure orase din lume in care sa locuiesti

In cele mai sigure orase din lume locuitorii isi pot lasa portmoneul sau laptopul fara supraveghere in public sau se pot plimba fara frica noaptea tarziu in drum spre casa.

Care sunt cele mai cumparate jucarii din Romania

Pentru ca tocmai s-a terminat luna copiilor, o perioada in care vanzarile de jucarii cresc puternic,wall-street. roa vorbit cu cativa dintre cei mai importanti retaileri online pentru a vedea ce produse aleg parintii pentru distractia micutilor. Aflati in continuare care sunt acestea, dar si cat costa cele mai ieftine si cele mai scumpe articole.

Cele mai rele soacre in functie de zodie: pe cine este bine sa vizitezi cat mai rar si cum sa te porti ca sa nu le calci pe coada

Cele mai rele soacre in functie de zodie. Mama-soacra joaca un rol important in relatia de cuplu, iar unele dintre ele sunt cu adevarat poame acre. Iata care sunt cele mai rele soacre in functie de zodie si cum este bine sa te porti ca sa le intri in gratii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2145 seconds )